.

.

AOBAMA Perdea de Duș Cârlige Inele, Rugina din Metal Rezistent la Dublu Aluneca Duș Cârlige pentru Baie Duș Tije Perdele, Set de 12 Carlige(Chrome)

AOBAMA Perdea de Duș Cârlige Inele, Rugina din Metal Rezistent la Dublu Aluneca Duș Cârlige pentru Baie Duș Tije Perdele, Set

RON 19.80

Suma
În stoc

【Rezistent la rugina】Noastre de baie perdeaua de la duș cârlige este fabricat de înaltă calitate din aliaj de zinc material care rugină-dovada și rezistent la coroziune. 【Grele perdea de duș cârlig】cârlig de sârmă cu diametrul de duș cârlig este îngroșat, iar diametrul firului ajunge la 5 mm și poate rezista la o greutate maxima de 50lb.Deci, indiferent de cât de greu ți-baie perdeaua de la duș este, baia, duș cârlige au puterea să-l țineți în sus fără efort. 【Gratuit Alunecare de Acțiune】Rotund suprafață decorativă în partea din față a fiecărui cortina cârlig ajută cortina stea perfect, fără bunching sau de capturare ca acestea aluneca pe perdeaua rod. 【SET COMPLET DE 12 BUC】Fiecare comandă include 12 individuale agățat cadă cârlige pentru a rezista lenjerie de pat sau perdele de duș din plastic de linie și suficient de puternic pentru a ține o perdea grea sau de linie. 【GAMĂ LARGĂ DE UTILIZĂRI】nu numai pentru perdele de dus, dar, de asemenea, pentru agățat Prosoape,Oale și Tigăi,Bucătărie,Haine, Birou , Bedroomand Grădină,etc. Sunteți încă enervant cu perdea de duș cârlige ruginite, nu se potrivesc sau aluneca cu ușurință ?.Ați fost în căutarea pentru cel mai bun înlocuitor și prietenos cu bugetul alternative perdea de duș cârlige?.În acest caz, avem o soluție pentru tine.Dreptul de a alege și de calitate Premium Perdea de Duș Cârlige , și ceea ce este mai mult, vă ajuta să salva o mulțime de bani!.AOBAMA un profesionist fabricarea de baie produse hardware,duș cortina cârlige este fabricat de înaltă calitate din aliaj de zinc care rugină-dovada și rezistent la coroziune.Aceasta este alegerea perfecta pentru persoanele care au un buget limitat, dar trebuie mai bine draperii de duș în baie.

Caracteristicile declarate

Produse conexe