.

.

Oțel Sizer Mandrina, Sizer Mandrina, Proprietăți Mecanice Bune de Ușor de Utilizat, Rezistenta la Coroziune Exacte Rezistență la Căldură pentru Biroul de Acasă(Hong Kong Ferry Inel Stick)

Oțel Sizer Mandrina, Sizer Mandrina, Proprietăți Mecanice Bune de Ușor de Utilizat, Rezistenta la Coroziune Exacte Rezistență

RON 97.80

Suma
În stoc

Realizate din materiale din oțel inoxidabil, rezistenta la coroziune, rezistenta la caldura, temperatură scăzută rezistență și proprietăți mecanice bune.Hammer heads ajuta pentru a evita zgârieturi atunci când se lucrează cu bijuterii, metaland etc. Mandrina este utilizat în a face bijuterii și reparații pentru măsurare, calibrare și extinderea inele, chiar și în ambalaj sârmă de muncă. 100% nou, de înaltă calitate.Oferă cele mai rapide și mai precise rezultate pentru tine, ușor de utilizat și ast rezultate. 100% nou, de înaltă calitate.Hammer heads ajuta pentru a evita zgârieturi atunci când se lucrează cu bijuterii, metaland etc. Realizate din materiale din oțel inoxidabil, rezistenta la coroziune, rezistenta la caldura, temperatură scăzută rezistență și proprietăți mecanice bune.Oferă cele mai rapide și mai precise rezultate pentru tine, ușor de utilizat.Mandrina este utilizat în a face bijuterii și reparații pentru măsurare, calibrare și extinderea inele, chiar și în ambalaj sârmă de muncă.

Caracteristicile declarate

Condiiton:
100% Brand New
Color:
Sliver
Material:
Stainless steel materials
Measurement error:
0.1mm
Range:
1-33
Size:
 As shown in the picture
Package Included:
1 x Tool :
Notice:
Please allow 1-3cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering. :
Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures. :
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering. :

Produse conexe