.

.

LYEUL Pantofi Bancă, cu Cadru Metalic, Raft de Pantofi, Otoman, Căptușit de Relaxare, pentru Hol, Dormitor, Dulap & Hol Confort si Stil (de Culoare : C)

LYEUL Pantofi Bancă, cu Cadru Metalic, Raft de Pantofi, Otoman, Căptușit de Relaxare, pentru Hol, Dormitor, Dulap & Hol Confort

RON 166.40

Suma
În stoc

★ Robust și Stabil : Metal de Înaltă Calitate a Materialului; TEMPERATURĂ RIDICATĂ VOPSEA Proces Este Rust-Proof, Rezistent la Zgârieturi Și rezistente la uzură. ★ Comoditate și Confort : Stai Jos și de a Schimba Pantofii, Eleg Modant și Schimbe PANTOFII, Intrarea de Pantofi Bancă Vă Permite Să aveți Un Pantof Confortabil Postura, Care Este Convenabil pentru Dvs. de Călătorie Ziua!. ★ Perna moale : Confortabil Perna Moale, Moale, de Înaltă Elastic BURETE PERNĂ, PENTRU a vă OFERI o viață confortabilă. ★ Gamă largă de Utilizări : un Multi-Funcțional și Practic Acasă, Pat Jos, Camera de zi, o Intrare, Librărie, Mall-uri și Alte Multi-Funcțional de Pantofi Scaune și Rafturi Pantofi. ★ Vă faceți GRIJI-Free post-VÂNZARE : dacă vă confruntați cu Orice Probleme Sau de Cumpărare Obstacole sau sugestii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom 24h Manual de Service, Și vă Va Oferi un răspuns Satisfăcător și cea mai bună soluție.Suport pantofi : Acest suport de Pantofi vă Va Satisface mai mult utilizarea nevoie.Denumire produs : Pantofi Rack Size : Lungime 80 cm x Latime 35cm x Înălțime 45cm Weight : 12kg Color : Negru + Hound Stooth + Alb, Aur + Houndstooth + Negru, Aur + Alb + Brown Material : Metal WHETHER SĂ se Adune : NOPackage Incluse : 1 x Raft de Pantofi (Alte Elemente Nu Inclusiv)100% Satisfacție de Garantare : Satisfactia Dumneavoastra Este Prioritatea Noastră.Dacă întâmpinați Probleme în Timpul Procesului De Cumpărare, vă rugăm să ne contactați, vă vom oferi un răspuns satisfăcător și soluție.Aduce o experiență plăcută la cumpărături plăcute shoping Experienta!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe