.

.

HGGDKDG Multifuncțional Chiuveta Burete de Scurgere Raft de Depozitare Acasă Titularul Organizator din Oțel Inoxidabil Bureți Titularul Chiuveta de Bucatarie Organizator (de Culoare : A)

HGGDKDG Multifuncțional Chiuveta Burete de Scurgere Raft de Depozitare Acasă Titularul Organizator din Oțel Inoxidabil Bureți

RON 89.74

Suma
În stoc

Burete cadru este liber de foraj, astfel încât acesta nu va strica peretele. 304 din oțel inoxidabil, apa nu are rugina, deci utilizați pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața wiredrawing tratament, în interiorul colecta are sensul simplu.Spate cu adeziv, pastă stabil, umiditate-dovada și rezistent la căldură, puternic poartă.Design în formă de U, ușor să se scurgă, care poate stoca de bucătărie, bile de oțel și alte elemente.Caietul de sarcini : Denumire Produs : Oțel Inoxidabil Bureți Holder Material : 304 din oțel inoxidabil + adeziv.Dimensiuni : 4.5*4.5*3.3 cm Color : Argintiu/Black Packing Lista : 1 buc burete Titular.Instalarea metoda1. Ștergeți perete clean2. Aplica unghii-gratuit lipici uniform pe partea de jos plate3. Locul de pe perete unde doriți să install4. Atașați auxiliare autocolante și apăsați pentru a exhaust5. După o așteptare de 72 de ore, rupe auxiliare sticker6. Instalarea este completă și gata pentru a use Features : burete cadru este liber de foraj, astfel încât acesta nu va strica peretele.304 din oțel inoxidabil, apa nu are rugina, deci utilizați pentru o lungă perioadă de timp.Suprafața wiredrawing tratament, în interiorul colecta are sensul simplu.Spate cu adeziv, pastă stabil, umiditate-dovada și rezistent la căldură, puternic poartă.Design în formă de U, ușor să se scurgă, care poate stoca de bucătărie, bile de oțel și alte elemente.Bucătărie, Raft Pentru Vase .Tacamuri Picurator De Depozitare Coș .Raft Furci Castron Feluri De Mâncare Placă Suport Chiuveta Picurator Organizator.Perfect pentru organizarea și stocarea farfurii, boluri și alte ustensile de bucătărie.Raft De Depozitare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe