.

.

LIZI Rafturi Raft Bucatarie Cutite de Bucatarie/condimente de Stocare de Consolidare Condiment Rezervor de Depozitare Rack 5 Culori (Culoare : D)

LIZI Rafturi Raft Bucatarie Cutite de Bucatarie/condimente de Stocare de Consolidare Condiment Rezervor de Depozitare Rack 5

RON 212.96

Suma
În stoc

* Multi-funcționale și practice se pot întâlni condimente sticla / ulei de gătit / spatula / cuțit și furculiță, etc., spune la revedere de la haos și de a salva spațiu. *Acest rack de bucatarie cu independent condimente cutie, PS material transparent, built-in 6 linguri de măsurare, frumoase și practice, cu capac de praf. *Dimensiunea totală a raftului este ABS+PC impact material, și cuțitul parte este scobite și partea de jos deshidratare tava este păstrată curată și uscată. *Dimensiunea cruet raft de depozitare este de 39.5 x 20 x 23 cm (Lx Wx H), 5 culori, solid de culoare alb/rosu/verde, paie de grâu verde și bej. *Toate produsele comercializate in magazinul nostru sunt garantate de o rambursare de 100% timp de 60 de zile de nemulțumire.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Nume : Bucatarie Shelf Material : ABS+PC impact material Size : 39.5 x 20 x 23 cm (Lx Wx H) Numărul de etaje : 2 layers Style : simplu fashion Color : solid de culoare alb / rosu / verde, paie de grâu verde și beige Whether este asamblat : yes Applicable ocazii : potrivit pentru blat de bucatarie finishing Note : măsurarea manuală a o dimensionale eroare de 1-3 cm.

Caracteristicile declarate

Produse conexe