.

.

Pwshymi NE-100S3 Generator cu Turbină Eoliană 100W 3PCS 580mm Fibre de Nailon, Vânt Lame Moară de vânt de Putere cu Trei Faze cu Magnet Permanent ac Generator(12V)

Pwshymi NE-100S3 Generator cu Turbină Eoliană 100W 3PCS 580mm Fibre de Nailon, Vânt Lame Moară de vânt de Putere cu Trei Faze

RON 377.98

Suma
În stoc

Turbina eoliană fan blade are un built-in de cupru maneca introduce, care nu deteriora fibre de nailon, atunci când șurubul este strâns și nu este ușor de deformat sau rupt.Hub-ul groove și palele rotorului turbinei eoliene sunt proiectate îndeaproape pentru a se asigura o mai precisă meci între rotor blade și butuc.Dublu rulment profunde groove folosit în turbine eoliene este mai gros și aparatul nu este ușor să se agită în timpul funcționării, care crește în mod eficient stabilitatea generatorului.User-friendly de proiectare a turbinelor eoliene este ușor de instalat și de întreținut, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji despre complexitatea de generator.Turbinele eoliene au ridicat de energie eoliană rata de utilizare, rata de conversie de mare, și cu vibrații reduse, astfel încât acestea sunt foarte practice. 1. Built-in de cupru maneca introduce lama nu deteriora fibre de nailon, atunci când șurubul este strâns, ceea ce face dificil de a se deforma sau rupe. 2. Hub-ul groove și lama sunt bine concepute pentru a face potrivire între lamă și hub-ul mai precis. 3. Double groove ball bearing folosit este gros și nu este ușor să se agită atunci când mașina este în funcțiune. 4. Umane-design prietenos,ușor de instalat și de întreținut. 5. Vânt mare de utilizare a energiei, rată de conversie ridicată, vibrații reduse.

Caracteristicile declarate

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Wind Generator
Model:
 NE-100S3
Rated Power:
100W
Maximum Power:
130W
Rated voltage:
12V/24V (Optional)
Start Up Wind Speed:
2.0m/s
Rated Wind Speed:
10m/s
Survival Wind Speed:
55m/s
Blades Quantity:
3pcs
Blade Length:
Approx. 580mm / 22.8in
Installation Method:
Flange Connection
Blades Material:
Nylon Fiber
Generator Type:
 Three Phase Permanent Magnet AC Generator
Braking Method:
Electromagnet
Wind Direction Adjustment :
Automatically Adjustable Windward
Working Temperature:
-40 ° C ~ 80 ° C
  :
Package List:
1 x Body :
3 x Blades :
1 x Wheel Hub :
1 x Fairing :
1 x Screw Set :

Produse conexe