.

.

LUOHAIMEI 1 BUC Ceramice Semilunar Pin Pescuit Roata Jumătate de Lună Pin Rola Accesorii pentru DAIWA ABU OKUMA RAPALA pentru Pescuit Rolă de Reparare Ball-Bearing (Diametru : NR.3)

LUOHAIMEI 1 BUC Ceramice Semilunar Pin Pescuit Roata Jumătate de Lună Pin Rola Accesorii pentru DAIWA ABU OKUMA RAPALA pentru

RON 68.78

Suma
În stoc

Ceramica jumătate-moon pin, de cristal clar!Duritate mare, rezistenta la uzura buna, buna ca de jad!Proteja în mod eficient răsucirea tijei grup de pescuit tambur și de a crește aruncarea de la distanță.Este una dintre cele mai recomandate părți pentru modificarea!.Nr. 1 : potrivit pentru ABU C3 C4 CS;.Nr. 2 : Potrivit pentru OKUMA, RAPALA, OMOTO, DAIWA, etc. Nr. 3 : Potrivit pentru ABU KALEX serie.Nr. 4 : Potrivit pentru ABU MAX serie.Ceramica jumătate-moon pin, de cristal clar!Duritate mare, rezistenta la uzura buna, buna ca de jad!Proteja în mod eficient răsucirea tijei grup de pescuit tambur și de a crește aruncarea de la distanță.Este una dintre cele mai recomandate piese pentru modificare!Nr. 1 : potrivit pentru ABU C3 C4 CS;Nr. 2 : Potrivit pentru OKUMA, RAPALA, OMOTO, DAIWA, etc. Nr. 3 : Potrivit pentru ABU KALEX serie Nr. 4 : Potrivit pentru ABU MAX series If aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vă mulțumesc!.

Caracteristicile declarate

Produse conexe