.

.

Geantă de transport pentru AirPods Max cu Silicon Perniță Acoperi&Silicon Banda de acoperire, pentru AirPod Max Cazul Modul Adormire, de Călătorie Sac de Depozitare pentru Căști, rezistent la apă Sac de Depozitare pentru AirPods Max Accesorii.

Geantă de transport pentru AirPods Max cu Silicon Perniță Acoperi&Silicon Banda de acoperire, pentru AirPod Max Cazul Modul Adormire,

RON 19.98

Suma
În stoc

【Ce se poate obține】Perfect se potrivește Air Pods Max fără a adăuga suplimentare vrac.Include : 1 Carrying Caz*2* cupe Ureche capac, 1* Bandă de acoperire. (Notă : Air Pod Max nu este inclus). 【Care transportă caz * Proiectat cu ușor, perfect grosime și mâner moale, indiferent purtați-l cu mâinile, într-un rucsac sau într-o valiză, chiar atarna pe orice curea sau cârlig, nu adaugă nici o sarcină suplimentară.Dacă ai lua-o de a călători, de clasă, sau de lucru, este o alegere bună. 【Care transportă caz】splash-dovada coajă tare și cu fermoar preveni picături de lichid sau praf de intrarea în interior la maximum.Coajă robust, burete pe interior de sus, și 360° garnitură de catifea a preveni în mod eficient dispozitiv de a fi stoarse, lovit sau zgariat. 【Capac de silicon】Precise încărcător port decupaj fără a scoate capacul de protecție atunci când încărcarea.Normală de utilizare a butoanelor și se simte minunat pe site-imbunatateste căști sunet. 【Capac de silicon】Realizate din silicon durabil, Nu îngălbenirea, Nici o deformare, Anti-amprente, Anti-static, Anti-murdărie și praf, pentru a evita desprinderea pielii de imbatranire bentita.Protejează-ți Air Pods Max de la zero, șocuri, lovituri, picături,asigurați-vă că Urechea cupe și Bandă mereu odihnit.

Caracteristicile declarate

Produse conexe