.

.

LUOKANGFAN LLKKFF Laptop Accesoriu Multi-Funcțional pentru Căști Încărcător Cablu de Date Sac de Depozitare Portable Power Pack, Dimensiuni: L 25 x 18 x 7 cm (Negru) Geanta de Laptop Geanta de Calculator (Culoare : Gri)

LUOKANGFAN LLKKFF Laptop Accesoriu Multi-Funcțional pentru Căști Încărcător Cablu de Date Sac de Depozitare Portable Power Pack,

RON 62.40

Suma
În stoc

Buna caut geanta de laptop, foarte la modă, diverse culori de selecție.Fie realizate din materiale de înaltă calitate, acesta poate fi utilizat pentru o perioadă lungă de timp, nu este ușor să se deformeze.Poate ajuta proteja laptopul de șoc, cucui, zero, stropi si praf.Purta confortabil, ușor de transportat.Alege dimensiunea corectă geanta pentru laptop. 1. Simplu, ușor și confortabil.2. Protejați telefonul accesorii de praf, stropi, zgârieturi și alte daune minore.3. Potrivit pentru căști, U disc, cablu de date, card, incarcator, etc. 4. Multi-celulă de stocare, de capacitate mai mare.5. Notă : nu include casti, cabluri de date, carduri și alte elemente.

Caracteristicile declarate

Produse conexe