.

.

YDSHOLL 5PCS din Oțel Inoxidabil 304 M8/8MM Bow Shackle Grele de Securitate Tachelaj Remorcare Cătușe (Culoare : Argintiu, Dimensiune : 8mm)

YDSHOLL 5PCS din Oțel Inoxidabil 304 M8/8MM Bow Shackle Grele de Securitate Tachelaj Remorcare Cătușe (Culoare : Argintiu, Dimensiune

RON 64.02

Suma
În stoc

Realizate din oțel inox 304, duritate mai mare, anti-rugina, lucios și strălucitor suprafață, non toxic, ecologic și inofensiv.Design Solid, rezistent la abraziune, puternic portante.Folosit pentru cuplarea lanț și frânghie de sârmă pentru camping, drumeții și alte sporturi în aer liber.Cea mai bună utilizare a conexiunii accesorii, se aplică o varietate de barca sau aplicații de uz casnic, ar putea fi, de asemenea, folosite la încărcarea și descărcarea de mărfuri, echipamente de minerit, utilaje forestiere, terenuri de transport, de ridicare și utilaje etc. Produs Specification Material : Oțel Inoxidabil 304 Surface : Mare Polishing Size : 8mm Ambalare : 5pcs Feature : 1. Realizate din oțel inox 304, duritate mai mare, rezistent la umiditate, acid și alcaline rezistente, anti-rugina, lucios și strălucitor suprafață, non toxic, ecologic și inofensiv.Design Solid, rezistent la abraziune, puternic portante.2. Folosit pentru cuplarea lanț și frânghie de sârmă pentru camping, drumeții și alte sporturi în aer liber.3. Cea mai bună utilizare a conexiunii accesorii, se aplică o varietate de barca sau aplicații de uz casnic, ar putea fi, de asemenea, folosite la încărcarea și descărcarea de mărfuri, echipamente de minerit, utilaje forestiere, terenuri de transport, de ridicare și utilaje etc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe