.

.

12pcs Microfibră de Curățare Pânză, fără Scame Cârpe de Curățare, Dungă Free Window Cleaning Tool, Foarte Absorbant Curățare de uz Casnic, Cârpe, Reutilizabile Prosoape din Microfibră pentru Autoturisme Fereastra Vas de Bucătărie(16 x 12)

12pcs Microfibră de Curățare Pânză, fără Scame Cârpe de Curățare, Dungă Free Window Cleaning Tool, Foarte Absorbant Curățare

RON 41.98

Suma
În stoc

????【Face Curățarea mai Ușoară】cârpă din Microfibră are foarte absorbant.Subțire, ușor de curățat de mână.Uscare rapidă, pentru a evita miros cauzate de pe termen lung, non-uscare.De curățare diferite modele de pe ambele maluri ale nano-cârpă de curățare. ????【Fără scame & Streak-Free】partea Buna, non-abraziv de design.Curata rapid, fără a lăsa scame, dungi, zero.Potrivit pentru curățarea geamurilor, oglinzilor, pictura, mobilier, etc. Face curățare de uz casnic simplu. ????【Ștergându-și Lustruire】Dur, unic scară țese design, bun de folosit pentru lustruirea și ștergerea.Acesta este un frumos cârpe pentru a șterge masă, se spală vase și ustensile de bucătărie.Este, de asemenea, un excelent microfibră pânză de curățare pentru autoturisme. ????【Reutilizabile și Durabile】Unic de cusut tehnologie îmbunătățește rezistenta la rupere si durabilitate.Dacă ștergeți-l din greu, micro fibre poate fi ușor deformat, doar urmați direcția de fibre pentru a trage capetele bine, apoi se va recupera. ????【Economic si Practic】4 culori, puteți folosi culori pentru a distinge diferite zone de curățare, pentru a evita eco-utilizare.Este reutilizabil, mai accesibile decât prosoape de hârtie.Este recomandat să se spele off plutitoare de culoare cu detergent înainte de prima utilizare.Culoare : Albastru.

Caracteristicile declarate

Produse conexe