.

.

Garaj de Utilitate Cârlige Duble,Grele de Oțel Montare pe Perete Organizator de Stocare cu Strat Anti-Alunecare,Capacitate de incarcare de 66 LB (Negre,2 bucăți 5.1 + 4 Pack 3 Cârlig)

Garaj de Utilitate Cârlige Duble,Grele de Oțel Montare pe Perete Organizator de Stocare cu Strat Anti-Alunecare,Capacitate de

RON 37.98

Suma
În stoc

【Utilitate cârlig】Grele garaj cârlige este mare pentru organizație, mai ales cu unelte de gradina,echipamente sportive sac,furtunuri, cabluri, cabluri,mături,stalpi de pescuit,jucărie eit. 【Materiale de înaltă Calitate】 - a Făcut de înaltă calitate, de fier si de cauciuc.Super robust si are finisaj frumos,pentru a preveni rugina.Acoperirea cu cauciuc moale pentru a proteja elementul dvs. de la zgârieturi și de alunecare.Fiecare umeras poate deține în condiții de siguranță 66 de kilograme sau mai mult atunci când este instalat corect. 【Efort de Instalare】crestăturile și spike la partea din spate a plăcii permite să fixați sau să reglați cârligul plăci mai ușor.Acestea se potrivesc pe gips-carton, perete stud și alte zid tipuri frumos și rapid. 【Economisi Spațiu】montat pe Perete U cârlig eliberând spațiu în magazie, garaj, atelier, subsol, domiciliu sau în afara, debara, gradina, bucatarie, baie. 【Viață Garanție】nu Ai nimic de pierdut? Pentru astăzi, cu încredere.Dacă acest produs nu a trăi până la așteptările dumneavoastră, să ne anunțați și vom face dreptate cu o înlocuire rapidă, sau banii inapoi.Montat pe perete depozitare cârlig o alegere ideală pentru magazie,garaj,atelier,subsol,bucatarie,baie,eficient pentru a economisi spațiu.Utilitate cârlige de agățat saci cu cărți, unelte de gradina,patine, paltoane, genți, saci de golf,și alte obiecte voluminoase. -Verticale pentru montarea pe perete (NU pentru tavan orizontal-montare), instalat în perete de beton,gips-carton,lemn de esenta tare,stud pereți. -Să fie realizate de puternic și de înaltă calitate din oțel nu va rugini,pentru a Proteja obiect de la zero și de frecare în timp ce creșterea în greutate rulment.Echipat cu o protecție de buze (pe capătul său din față), astfel încât obiectele să nu alunece și să cadă la podea.Pachetul include : U Cârlig : 6 Buc Ancore : 24 Buc M6 Șuruburi : 12 Buc Șuruburi M5 : 12 Buc Material : Cârlig : Fier (corp), PVC (cârlig de acoperire) Ancore : Șuruburi din Plastic : Fier Dimensiuni : U Cârlig : Mijloc Cârlig : 5.13 cm x 5.13 cm (H x L) Cârlig Mic : 4.53 cm x 2.96 cm (H x L) Ancore : 1.77 inch x 0.49 cm (L x W) Șuruburi M6 : 1.57 inch x 0.43 cm (L x W) Șuruburi M5 : 1.37 inch x 0.39 inch (L x W) Culoare : Negru Greutate : 1.98 kg capacitate maximă de încărcare : 66 kg Swendo fabrica este specializată în producția de garaj cârlig, grădină umeraș și depozitare de uz casnic cârlig.Produsele sunt de înaltă calitate și preț rezonabil.Vă rugăm să fiți siguri de cumpărare.Swendo este o marcă înregistrată în Statele Unite ale americii, orice utilizare neautorizată a marca noastră este o încălcare a Federal, legile mărcii comerciale și ar putea fi trași la răspundere pentru daune-interese și penalități.

Caracteristicile declarate

Produse conexe