.

.

Mop plat Mâini Libere se Spală Stoarce Mopul cu 3 Tampoane Microfibră Auto Stoarcerea de Curățare Mop Podea, de 360 de Grade Rotire, Uscat și Umed Utilizați Mop Plat de Curățare Mop Podea (Culoare : Kaki termen de 3 tampoane)

Mop plat Mâini Libere se Spală Stoarce Mopul cu 3 Tampoane Microfibră Auto Stoarcerea de Curățare Mop Podea, de 360 de Grade

RON 180.50

Suma
În stoc

Aceste perii pentru curățare podea sunt concepute pentru a îndepărta murdăria, praful, parul de animale si alte resturi, și știu cum pentru a curăța în jurul valorii de case, apartamente, dormitoare, birouri, etc. [Ușor de Utilizat] Drop microfibra mop pad pe podea si de pe stick, Q repara cu ușurință erorile mop pad pe mop cap, Lasă-ți mâinile libere, Nu mai mult de îndoire.astfel încât vă puteți concentra pe curățare, nu oprire pentru a repara erorile de tampoane. 【Economisi Bani】mop plat includ 3pcs înlocuire reutilizabile mașină de spălat microfibra tampoane, care sunt moi, absorbție de apă, durabil, mașină lavabil și reutilizabil, care vă ajută să economisiți bani și de a reduce cantitatea de deșeuri!. [Mâner Telescopic] lungimea mop rod este de 53,1 cm cu burete confortabil mâner pentru a satisface nevoile dumneavoastra diferite, astfel încât chiar și cea mai înaltă utilizatorii pot mop confortabil, fără îndoire peste, se oferă timp pentru a ajunge la mare colțuri și sub mobilier, adânc colț de curățare, și o gaură în mâner îl face ușor pentru depozitarea și mai accesibile. 【Multifunctional】Nostru mop perfect pentru toate tipurile de suprafețe, inclusiv podea din lemn, bucătărie etaje, restaurant etaje, baie pardoseli, garaje, depozite, birouri pardoseli, gresie, marmura podele, de perete, geam din sticla si lemn de esenta tare.Perfect mop pentru firme de curatenie sau de curățare acasă.Ușor de curățat ferestre sau pereti, pe sub canapele si toate celelalte colțuri și crăpături.【De sarcini numele produsului】 : Hands Free se Spală Stoarce Mop Plat 【Culoare】 : maro verde【dimensiune Panou】 : 33*12cm【Pol lungime】 : despre 135cm 【】 Caracteristici : Bold tijă din oțel inoxidabil, durabil mop rod.【Lista de ambalare】 : 1 mop (inclusiv o bucată de pânză)1 mop termen de 3 tampoane(inclusiv patru bucăți de pânză) Nota 1 vă Rugăm să verificați dimensiunea și culoarea înainte de a cumpăra.2 nu include alte elemente decât cele prezentate în fotografie de produs.3 vă Rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, ușoară aberatiile cromatice pot să apară, vă rugăm să înțelegeți.4. Datele de mai sus este numai pentru referință, dimensiunea este de măsurare manual, fiecare variabilă poate fi diferit, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.5. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail și vom rezolva problema cât mai curând posibil.6. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul astfel încât să vă putem oferi produse și servicii mai bune.7. Va multumim pentru vizita magazinul meu, faceți clic pentru a intra în magazinul meu, acolo va fi o mulțime de produse pentru referință.

Caracteristicile declarate

Produse conexe