.

.

Du-te la Du-te de Toaletă de Unică folosință Huse pentru Călătorie - Biodegradabile, Funcționale - 5 Pachete de 10ct (50 de Capace de Wc) - Include 2 Pachete Gratuite de Funcționale Servetele Umede (30 De Servetele)

Du-te la Du-te de Toaletă de Unică folosință Huse pentru Călătorie - Biodegradabile, Funcționale - 5 Pachete de 10ct (50 de Capace

RON 173.00

Suma
În stoc

????BIODEGRADABILE : Fiecare capac este realizat cu materiale care nu sunt biodegradabile și în condiții de siguranță pentru septice/sisteme de canalizare. ????FUNCȚIONALE SERVETELE INCLUSE : Da, e și mai bine!Pentru a menține igiena în forma tip-top, am inclus pachete de nostru cel mai bun-de vânzare funcționale servetele pentru a însoți huse.Blând asupra pielii sensibile și liniștitor la atingere, Du-te pe drum s-funcționale servetele sunt un must-have pentru orice geanta. ????TRAVEL-FRIENDLY : Germenii sunt peste tot, dar Du-te la Du-te vrea mereu să fii pregătit.Nostru de acoperit scaunul de wc sunt perfecte pentru călătorie și se pot potrivi în orice geantă (sau chiar în buzunar!). ????PACHETUL INCLUDE : de Cincizeci (50) de acoperit scaunul de wc – separat în cinci pachete de 10ct + Două (2) Cutii de Funcționale Servetele – 30ct. ????DESPRE NOI : suntem o companie mica, care, practic, este specializată în a face viața mai ușoară.E la fel de simplu ca asta.Stau igienic și sănătos pe drum, mai ales atunci când călătoresc, camping sau drumetii, este dificil.Ne-am dorit pentru a face mai convenabil.Dimensiune : 80 Bucata Set.

Caracteristicile declarate

Produse conexe