.

.

Ușor-Va Loveseat Fotoliu Acoperă cu Consola, Reversibile Canapea Capac pentru Camera de zi, Divizat Canapea Acoperire pentru Fiecare Scaun cu Benzi Elastice pentru Copii, Câini, Animale de companie(2 Locuri, Camel/Ivory)

Ușor-Va Loveseat Fotoliu Acoperă cu Consola, Reversibile Canapea Capac pentru Camera de zi, Divizat Canapea Acoperire pentru

RON 173.98

Suma
În stoc

PREVENI ALUNECAREA/USOR DE instalat : design Anti-alunecare! 1.Două bucla elastica la partea scaunului.(2 non-alunecare catarame) 2.Doi curea elastica pe partea din spate a canapea. 3.Dreptunghiulară de țesătură de fiecare bucată. 4.Elastic în partea de jos a capacului de pe suportul pentru picioare. 5.Patru benzi elastice sunt fixate pe console.Este ușor de a pune pe, utilizați imaginea noastră orientări pentru a asigura o potrivire bună (Instrucțiunile de Instalare sunt Incluse).DIMENSIUNI : Loveseat Fotoliu : se Potrivesc lățime șezut 46, (3 piese de design, seat dimensiune per bucata 23, consola lățime 10.4 in ).Vă rugăm să măsurați înainte de cumpărare, a se vedea ghid de măsurare în fotografii.De ÎNALTĂ CALITATE : Super durabil de 3 straturi matlasat clasic material textil, rezistent la apă gros microfibra, gros poli spumă de umplere pentru un plus de confort și catifelare.Două opțiuni de culoare, dubla utilizare.MOBILIER de PROTECȚIE : Protejarea mobilierului de uzura de zi cu zi și lacrimă, scurgeri și petele.Este o alegere excelentă pentru familiile cu copii si animale de companie.UȘOR de întreținut : Mașină de spălat, se spală la o temperatură de aproximativ 30 de grade celsius, ușoară detergenți de rufe sunt sfătuiți, vă rugăm să nu înălbitor.La temperatură scăzută de fier, dacă este necesar.Design Anti-alunecare!. 1. Spate elastic curea : Asigura mobilier de acoperire prin atașarea la curea elastică la partea din spate a canapea.Acest lucru va ajuta asigura spatele protector pentru mobilier și pentru a evita capacul de flipping peste, atunci când în uz. 2. Cureaua elastica pe capacul consolei : sunt 4 benzi elastice pe capacul consolei pentru a fixa capacul de pe consola si de a preveni alunecarea. 3. Non-alunecare catarama : Fix alb curea elastica pe anti-alunecare catarama pentru a repara erorile de perna de pe canapea pentru a preveni alunecarea. 4. Dreptunghiulară material : Fiecare piesă are o formă dreptunghiulară de țesătură, care este ascuns diferența dintre scaun si consola pentru a fixa scaunul bucată de alunecare. 5. Banda elastica la picior : nu Există un elastic legat la pedala de la picior, astfel încât materialul sub picior nu va aluneca.

Caracteristicile declarate

Produse conexe