.

.

Canapea Huse Canapea Acoperi Super Stretch-O Singură Bucată Stil Non-Alunecare Lavabil Canapea Single/Duble/3 Locuri 4 Dimensiune(1 Bucată Capac Pernă Cadou)

Canapea Huse Canapea Acoperi Super Stretch-O Singură Bucată Stil Non-Alunecare Lavabil Canapea Single/Duble/3 Locuri 4 Dimensiune(1

RON 41.98

Suma
În stoc

【Super Stretch】Acest super-elastic tesatura jacquard de a Face o canapea acoperitoare mai moale și mai instalator pentru canapea.Pentru a obține o mai bună amenajare de efect și stau în loc, oferim anti-alunecare formează benzi.(detaliate vezi instrucțiunile din pachet). 【O singură Bucată, fără Pernă acoperă】Ne trimite-1 Bucată, fără Pernă acoperă în fiecare pachet cadou care este de aceeasi culoare cu canapeaua acoperitoare ai comandat.poate fi foarte ușor de a pune pe și decolare. 【UȘOR de A PUNE PE și în AFARA】 - O singură bucată tip de canapea huse putea fi foarte ușor de a pune pe.Iaca,tuck orice material suplimentar si introduce spuma benzi în spațiul/cutelor între spate și stând perne pentru un aspect uniform.Hai să facem canapea veche un nou look!. 【Mașină de spălat】îngrijire Ușor în viața de zi cu zi.Canapea acoperă este masina lavabil, materiale pentru întreținere ușoară, și bine-a făcut tesatura pot fi păstrate proaspete uite după multe ori de spălat. 【După vânzarea de servicii】Cazul în care orice întrebări,vă rugăm să contactați-ne liber.Sfaturi Cald : 1.Nu Rezistent La Apa 2.Se spală la temperatură scăzută 3.Nu se spală cu o cârpă albă împreună.

Caracteristicile declarate

Produse conexe