.

.

Mothinessto Ușor de Camping Hamac Portabil Hamac Copac Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Bara de Călătorie în aer liber (Roșu)

Mothinessto Ușor de Camping Hamac Portabil Hamac Copac Hamac din Lemn de esență tare Distribuitor Bara de Călătorie în aer liber

RON 51.00

Suma
În stoc

Pânză,țesute.MATERIAL : camping hamac este realizat de strâns țesute pânză, oferind o senzație de moale și confortabil.Curbe hamac bar previne rollover și este mult mai confortabil de utilizat.PORTANTE STABILITATE : camping hamac utilizări tradiționale țesute de mână coadă de pește noduri pentru a face frânghie mai uniform subliniat, mai stabile într-portante, și de a îmbunătăți durabilitatea și rezistența.UȘOR de INSTALARE : hamac poate fi instalat în câteva secunde, doar tie hamac pentru hamac cadru sau atârnă între doi copaci.SAC de DEPOZITARE : camping hamac vine cu un sac de depozitare, care este foarte convenabil pentru activități în aer liber cum ar fi de călătorie și de drumeții.PLIABIL : camping hamac poate fi pliat cu ușurință într-o dimensiune mică, convenabil pentru camping sau de a folosi oriunde interior/exterior.Caracteristică : 1. Din strâns țesute pânză, acesta oferă o senzație de moale și confortabil.Îndoit hamac stick-ul poate preveni rollover, făcându-l mai confortabil pentru a utiliza. 2. Tradiționale țesute de mână coadă de pește nod face coarda mai uniform subliniat, poartă mai stabil în greutate, și îmbunătățește durabilitate și rezistență. 3. Hamacul poate fi instalat în câteva secunde.Lega hamac pentru hamac cadru sau atârnă între doi copaci. 4. Vine cu un sac de depozitare, este foarte convenabil pentru călătorii, drumeții și alte activități în aer liber. 5. Acesta poate fi, de asemenea, ușor de pliat într-o dimensiune compactă, convenabilă pentru camping sau de a folosi oriunde interior/exterior.Caietul De Sarcini : Tip De Element : Camping Hamac Material : Panza Produsul Se Desfășoară Dimensiune : Aprox. 220x80cm / 86.6x31.5in Greutate Produs : Aprox. 811-834g / 28.6-29.4 oz Maximă de Încărcare : Aprox. 250kg / 551lb Lista de pachete : 1 x Camping Hamac 1 x Sac de Depozitare Notă : 1. Vă rugăm să permiteți-1‑2cm de eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere. 2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Camping Hammock
Material:
Canvas
Product Unfold Size:
 Approx. 220x80cm / 86.6x31.5in
Product Weight:
Approx. 811-834g / 28.6-29.4oz
Maximum Load:
Approx. 250kg / 551lb
Package List:
1 x Camping Hammock :
1 x Storage Bag :
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Produse conexe