.

.

C Cablu USB, INIU [2 Pack 6.6 ft 100W] 20V/5A PD QC 4.0 Încărcare Rapidă USB-C to USB C Cablu, Nailon Împletite Încărcător de Telefon de Tip C Cablu de Date pentru iPad Pro, MacBook Air Samsung S20 S21 Notă Google Pixel etc.

C Cablu USB, INIU [2 Pack 6.6 ft 100W] 20V/5A PD QC 4.0 Încărcare Rapidă USB-C to USB C Cablu, Nailon Împletite Încărcător de

RON 31.98

Suma
În stoc

✅【De INIU de SIGURANȚĂ Încărcare Rapidă Pro】Experiență cel mai sigur de încărcare cu peste 38 de milioane de utilizatori la nivel global.La INIU, noi folosim doar cea mai mare-materiale de calitate, așa că nu au încrederea de a oferi un lider în industrie 3 ani de garanție. ✅【Încărcare rapidă pentru Laptop chiar】100 W (20 V 5 A) Max ieșire permite încărcare rapidă USB-C dispozitive.Combustibili Samsung S21 până la 80% în 35 de minute și Mac Book Pro de 16" de la 40% în 0,5 ore.Nici o altă 60 Ws poate potrivi sale performanța de încărcare. ✅【Prelungit cu 90°Unghi de Design】Sale prelungit Unghi de 90°Design nu este construit numai pentru prindere confortabilă în timp ce juca jocuri și vizionarea de clipuri video, dar este, de asemenea, mult mai ușor pentru tine să-l deconectați, cu nici o durere la degetele cauzate de tare trage. ✅【5 X mai Dens Fly Weave Nailon Cablu】ți-e teamă că un cablu s-ar putea cu ușurință luptă, să fie mușcat sau zgâriat de zgomotos pisici și câini?Fiți siguri cu nostru actualizat Fly Weave nylon, 5 ORI mai dens decât obișnuit impletit altele pentru a rezista la toate incurcaturile, răsturnări de situație, și remorchere. ✅【Rapid de Combustibil cu Lungime Extinsă】6.6 ft super lungime face mai ușor pentru a ajunge la toate dvs. de încărcare de desfacere indiferent de relaxare la domiciliu sau de lucru la birou.Da telefon sau laptop rapid un suc-de până la 100 W Max viteza oricând, oriunde. ✅【Ce Ai】6.6 ft USB-C pentru cablu USB-C*2, cablu, curea*2, manual de utilizare*1, cu 30 de zile banii înapoi de garantare, super lungă perioadă de 3 ani de garanție și durata de viață suport tehnic.(nu se potrivesc acele telefoane cu USB-UN Port.). ✔ Incredibil de 100 W Max cablu puteri Samsung S21 până la 80% în doar 35 minute. ✔ Rapid taxele Mac Book Pro 16 până la 40% în 30 min—58% mai rapid decât cu viteză redusă 60 Ws. ✔ Unghi de 90°design oferă confort mare de încărcare în timp ce jucați jocuri sau navigarea pe site-uri. ✔ Compatibil cu toate USB-C de dispozitive de la telefoane, tablete pentru laptop-uri. ✔ Materiale Premium creează cele mai durabile cablu vreodată, care dureaza de 10 ani.

Caracteristicile declarate

Produse conexe