.

.

Copilul de Verificare Marginea Colț Protector, 3M Pre-Inregistrat Colțuri, 40 inch (X2 BUC), Baby Dovada Colț de Pază Grele. Albastru

Copilul de Verificare Marginea Colț Protector, 3M Pre-Inregistrat Colțuri, 40 inch (X2 BUC), Baby Dovada Colț de Pază Grele.

RON 31.98

Suma
În stoc

Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!.Puteți reveni acest produs pentru orice motiv : nu există taxe de transport.Elementul trebuie să fie returnate în stare nouă și nefolosite.Du-te la Ordinele Dumneavoastră de a începe returul.Imprimare revenirea etichetă de expediere.Nava asta!. [MOALE, DENS și DURABIL] : Mei Gao Xin Marginea Colț Protector este de 0,40-inch grosime și este de înaltă densitate spuma de cauciuc, perne, foarte moale si gros pentru a absorbi impactul și pentru a proteja copiii de la sharp. [ÎNALTĂ CALITATE în condiții de SIGURANȚĂ MATERIAS] : Mei Gao Xin masă grilajul a fost pe deplin testat în conformitate cu reglementările stricte, fără utilizarea de substanțe toxice ignifuge, produse chimice , asigura siguranța copiilor dumneavoastră. [JUMBO PACHET] : Dedicat pentru toate standard de tabele de dimensiuni. 40 de inch (X2 BUC), total 80 de inch. [INSTALA cu UȘURINȚĂ și PRACTICE] : Ai putea instala Copilul de Verificare Marginea Colț Protector în câteva secunde, pur și simplu a reduce dreptul de mărimea și lipici spuma pentru a se potrivi mobilier/perete de differetn material .Vă rugăm să apăsați tare și se lasă la marginea garda de 24 de ore înainte de a o atinge. [SERVICII CLIENT PRIETENOS] : Pentru orice nemulțumit cu Margine de Protecție Colț, va promitem ca va vom returna integral banii sau retrimite unul nou pentru tine.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați prin platforma in orice moment.Vom procesa dvs. de E-mail în 24 de ore.Copilul de Verificare Marginea Colț Protector, Gros de Masă Paza Bara de protecție, din Cauciuc Moale Spumă de Paza, 3 M Pre-Inregistrat Colțuri, 40 inch (X2 BUC), Baby Dovada Colț de Pază Grele.

Caracteristicile declarate

Produse conexe