.

.

Șurubelniță electrică, 20V Putere masina de Gaurit cu Acumulator cu Baterie Reîncărcabilă Litiu și Încărcător, Burghiu de Impact Șofer de Mașini de Foraj pentru Gaurire in Lemn, Metal, Plastic(Albastru)

Șurubelniță electrică, 20V Putere masina de Gaurit cu Acumulator cu Baterie Reîncărcabilă Litiu și Încărcător, Burghiu de Impact

RON 282.58

Suma
În stoc

Va vom trimite un e-card cadou pentru prețul de achiziție a acoperit produs.În unele cazuri, vom înlocui sau repara.Șurubelniță electrică are o puternică forță motrice și rapid viteza de foraj, care în mod eficient îmbunătățește eficiența de lucru.Cu o viteză fără trepte schimba, gratuit comutarea între pozitiv și negativ moduri se pot întâlni diferite condiții de lucru.Performanțe bune de lucru, poate reduce căldura din mașină în utilizare, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp.Poate fi folosit cu pace a mintii, cu control strict de calitate și de asigurare a calității.Potrivit pentru placă de fier, aluminiu, oțel inoxidabil, mobilier de bord, bord din plastic, carton, etc. Caracteristică : 1. Șurubelniță electrică are o puternică forță motrice și rapid viteza de foraj, care în mod eficient îmbunătățește eficiența de lucru. 2. Cu o viteză fără trepte schimba, gratuit comutarea între pozitiv și negativ moduri se pot întâlni diferite condiții de lucru. 3. Performanțe bune de lucru, poate reduce căldura din mașină în utilizare, și poate fi folosit pentru o perioadă lungă de timp. 4. Poate fi folosit cu pace a mintii, cu control strict de calitate și de asigurare a calității. 5. Potrivit pentru placă de fier, aluminiu, oțel inoxidabil, mobilier de bord, bord din plastic, carton, etc.Caietul de sarcini : Tip de Element : Șurubelniță Electrică Set Model Produs : TB052 Putere de Intrare Nominală : 250 W Maxim Burghiu Diametru : Aprox. 13mm / 0,5 in Viteza Nu-Sarcină : 0-1500rpm Tensiune de Alimentare : AC110-240 V Produs Tensiune : 20 V Putere Tip de Alimentare : baterie Reîncărcabilă litiu-baterie tehnologie Informații Baterie : baterie Reîncărcabilă litiu, 16800m Ah Timp de Utilizare : Aproximativ 150 de minute, Fie cu CW si CCW : Da Diametru Mandrina : Aprox. 13mm / 0,5 in Burghiu de Prindere Metoda : mandrină de Găurit Cu Burghiu Electric Dacă Viteza Reglabila : reglarea vitezei fără Trepte Accesorii Standard : Unul baterii și de o taxă Șurub : Potrivit pentru acasă de asamblare, electrice de întreținere în conformitate cu cerințele de Metal : Potrivit pentru placă de fier, aluminiu, oțel inoxidabil, etc. Lemn : Potrivit pentru mobilier de bord, bord din plastic, carton.Lista de pachete : 1 x Șurubelniță Electrică 1 x Cutie de Baterie 1 x Adaptor 1 x Manual de Utilizare.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Electric Screwdriver Set
Product Model:
TB052
Rated Input Power:
250W
Maximum Drill Diameter:
Approx. 13mm / 0.5in
No-Load Speed:
0-1500rpm
Power Supply Voltage:
AC110-240V
Product Voltage:
20V
Power Supply Type:
Rechargeable-lithium battery technology
Battery Information:
Rechargeable lithium battery, 16800mAh
Use Time:
About 150 minutes
Whether with CW and CCW:
Yes
Chuck Diameter:
Approx. 13mm / 0.5in
Drill Bit Clamping Method:
Drill chuck
The Electric Drill Speed Whether Adjustable:
Stepless speed regulation
Standard Accessories:
One batteries and one charge
Screw:
Suitable for home assembly, electrical maintenance according to requirements
Metal:
Suitable for iron plate, aluminum stainless steel, etc.
Wood:
Suitable for furniture board, plastic board, cardboard.
Package List:
1 x Electric Screwdriver :
1 x Battery Box :
1 x Adapter :
1 x User Manual :

Produse conexe