.

.

Mașină de Găurit Drivere, 16.8 V 36Nm Burghiu Electric Șurubelniță Reîncărcabilă Impact Driver masina de Gaurit cu Acumulator de Putere masina de Gaurit cu Acumulator Set fără Fir Plictisitor Instrument de Reparații Auto/Lemn/Metal (110V‑240V)

Mașină de Găurit Drivere, 16.8 V 36Nm Burghiu Electric Șurubelniță Reîncărcabilă Impact Driver masina de Gaurit cu Acumulator

RON 93.40

Suma
În stoc

BURGHIU PUTERNIC SET de ȘURUBELNIȚĂ : Compact Burghiu Set de Șurubelniță are o construcție ușoară, un complet de gaurit cu Acumulator kit pentru prelucrare lemn, metal și beton.Trusa de scule este foarte robust și organizează convenabil instrument și accesorii.De ÎNCREDERE STABILĂ a MOTORULUI : de Înaltă calitate grevă bloc este stabil, de încredere și durabil, stabiliza electricial utilaje de ieșire.Viteză fără trepte comutator permit să reglați viteza pe care doriți pentru a se potrivi dvs. de lucru eficient.Sensul acelor de ceasornic și în sens antiorar trecerea face instalați sau disassmble mai convenabil.BUILT-IN LUMINA LED-uri : Dota cu lumina LED-uri și viteză dublă schimbare, de asemenea, au indicator de baterie să știi ramaining electric.Lumini LED-uri luminoase pentru a îmbunătăți vizibilitatea, astfel încât operatorii pot lucra oriunde, chiar și în colțurile întunecate și dim locuri.ERGONOMIC DESIGN : Ergonomic zonă mare de moale mâner din cauciuc ofera maxim de confort pentru ușor cu o singură mână, ea are o performanță uimitoare, raport greutate -, minimizează oboseala în munca de zi cu zi.CUSTOMER SERVICE : Ne străduim întotdeauna să ofere stabil și de încredere de produse pentru clienții noștri respectate.Dacă aveți orice întrebări despre Puterea noastră de Foraj Conducătorii auto, vă rugăm să ne anunțați.Serviciul nostru clienți vă va oferi o soluție satisfăcătoare în termen de 24 de ore.Caracteristică : 1. De înaltă calitate grevă bloc este stabil, de încredere și durabil, stabiliza electricial utilaje de ieșire . 2. Zona mare de cauciuc moale să se ocupe de utilizator deține mai confortabilă și pentru a reduce oboseala. 3. Viteză fără trepte comutator permit să reglați viteza pe care doriți pentru a se potrivi dvs. de lucru eficient. 4. Sensul acelor de ceasornic și în sens antiorar trecerea face instalați sau disassmble mai convenabil. 5. Dota cu lumina LED-uri și viteză dublă schimbare, de asemenea, au indicator de baterie să știi ramaining electric.Caietul de sarcini : Stare : 100% de Brand Nou Tip de Element : Impact Driver Culoare : Ca fotografie arătat Material : Cupru+nailon caietul de sarcini : NE Plug de Lucru Tensiune : 16.8 Maxim de torsiune Vigoare : 36 Nm Răsucire Vigoare Regulamentul : 18 + 1 Baterie : baterie cu Litiu (Inclusiv) Capacitate Baterie : 6000m A Maximă Capacitate : Aprox. 0.8-10mm/ 0.03-0.39 Nu-Sarcină de Viteză : 0-350 RPM/ 0-1400 RPM Maxim Diametru Gaura pentru Lemn : Aprox.20mm/ 0.8 in Maximum Diametru Gaura pentru Laminate din Oțel : Aprox. 10mm/ 0,4 in Întrerupător : Pozitive și negative de conversie, fără trepte de viteză reglați comutatorul de lumină LED, dubla schimbare de viteză, indicator de baterie Lista de pachete : 1 x Impact Driver 1 x Incarcator 1 x Cutie pentru instrumente.

Caracteristicile declarate

Condition:
100% Brand New Item Type
Color:
As photo shown
Material:
Copper+nylon
Specification:
US Plug
Working Voltage:
16.8
Maximum Twisting Force:
36Nm
Twisting Force Regulation:
18 + 1
Battery:
Lithium battery (Include)
Battery Capacity:
6000mA
Maximum Holding Capacity:
Approx. 0.8-10mm/ 0.03-0.39in
No-Load Speed:
0-350RPM/ 0-1400RPM
Maximum Hole Diameter for Wood:
Approx.20mm/ 0.8inMaximum Hole Diameter for Rolled Steel
Switch:
Positive and negative conversion, stepless speed adjust switch, LED light, double speed shift, battery indicator
Package List:
1 x Impact Driver :
1 x Charger :
1 x Tool Box :

Produse conexe