.

.

L-SHISM Difuzor Difuzor Portabil Bluetooth Speaker Mini Cutie Wireless în aer liber Difuzor Muzica Surround Vorbi și Muzică Stereo (Culoare : Alb, Dimensiune : Mediu)

L-SHISM Difuzor Difuzor Portabil Bluetooth Speaker Mini Cutie Wireless în aer liber Difuzor Muzica Surround Vorbi și Muzică Stereo

RON 168.80

Suma
În stoc

1. Buton multi-scop, cu un singur buton pentru a realiza o varietate de funcții de operare, corpul de design este mult mai simplu. 2. Ușor de transportat, de palmier de dimensiuni de proiectare vă permite de a pune boxele direct în buzunar sau arunca cu ușurință în rucsac.Deși este agățat pe un cărucior, este, de asemenea, foarte armonios. 3. Design rafinat, delicat, combinația perfectă de tehnologie și măiestrie tradițională, nu doar bine sunetul este, de asemenea, bun. 4. Bucurați-vă de viața ta și bucurați-vă de muzică cu prietenii sau familia, perfect pentru familii, birouri și petreceri. 5. Puternic de viață a bateriei, built-in de mare capacitate baterie, sprijinind în același timp funcția de încărcare în timp ce joacă, așa că muzica bună este neîntreruptă, asculta la un moment dat.Informații : Denumire : Bluetooth Speaker Model : A70 Material : ABS Plastic Bluetooth : 4.2 Număr de vorbitori : 1 Channel : 2.1 răspuns în Frecvență gama : 40 Hz-20 KHz Signal zgomot : 75d BOutput putere : 2.5 v Connection distanta : aproximativ 10meters/32.81 ft.Tip de interfață : USBMode de operare : button Power mod de alimentare : built-in baterie litiu battery Battery capacitate : 600m Ah Play timp : 6 HSupport format : TF Card Extended depozitare : 32 GBPlay format : MP3, WMA, WAVProduct dimensiune : despre 8.1*8.2*3.5 cm/3.19*3.19*1.38 in Packing Lista : 1* Bluetoospeaker1*încărcare cable1*audio cable1*manual.

Caracteristicile declarate

Produse conexe