.

.

Naturale Bombe de Baie Set Cadou - 40 De Mari Hrăni Mă Organice Bombe de Baie pentru Femei, Bărbați și Copii! Infuzat cu Uleiuri Esențiale! Vrac Ambalate Individual Bombă De Baie Set. 40 Unic Aromaterapie Spa Bombe!

Naturale Bombe de Baie Set Cadou - 40 De Mari Hrăni Mă Organice Bombe de Baie pentru Femei, Bărbați și Copii! Infuzat cu Uleiuri

RON 87.98

Suma
În stoc

CALITATE PREMIUM : Manual, naturale si organice bombe de baie, ale Noastre sunt 75 de grame -2.65 oz fiecare - dimensiunea de minge de golf!.SUPERIOR cu VALOARE mai mare parte BOMBE de BAIE : 40 unic mari Hranitoare bombe de baie într-o cutie cadou!Dublu bombe este obligat să impresioneze și este de perfect de relaxare idei de cadouri pentru oricine.Vacanta mare Cadou pentru Femei și Bărbați!.CALMAREA și REPARARE a PIELII : Unt de Shea, Unt de Cacao, Sare de la Marea Moarta, Argilă, Uleiuri Esențiale, și atât de mult mai mult pentru a hrăni în mod natural pielea ta!Dacă sunteți care suferă de piele uscată, eczeme și psoriazis, aceste spa fizzies ar putea fi doar ceea ce aveți nevoie pentru a depăși boli de piele.Nostru bombe de baie va lăsa hidromasaj curat! (fără colorare culori, decorative sau resturi).UN SET DE BOMBE, de mai MULTE TRATAMENTE ȘI SOLUȚII - Curata, hidrateaza si calmeaza pielea ta, cu puterea de plante!Nostru meticulos lucrate manual baie fizzies sunt sigur de a fi cel mai iubit cadou.Dacă există orice problemă, contactați serviciul nostru pentru clienți și ne va face dreptate pentru tine Compara cu produse similare.

Caracteristicile declarate

Produse conexe