.

.

USB Electric Geană Bigudiu, Încălzit Genelor Perie Anti-Opărire Display LCD Timp de Economisire Portabil de Incalzire Rapida pentru Acasă pentru Salon(negru)

USB Electric Geană Bigudiu, Încălzit Genelor Perie Anti-Opărire Display LCD Timp de Economisire Portabil de Incalzire Rapida

RON 139.80

Suma
În stoc

Naturale Curling : Utilizați această electric geană bigudiu cu rimel, efectul va fi mai evident, curling va fi mai natural, mări ochii, și să aprofundeze ochii.Ușor De Utilizat : încălzire Rapidă, mai mult timp de economisire, simplu și ușor de utilizat, la doar câțiva pași pentru a crea perfectă a genelor de styling, care este convenabil și rapid.Convenabil de Încărcare : Tip C convenabil interfață de încărcare, electric gene curling sprijină metodele de încărcare, cum ar fi auto USB, power bank, laptop, adaptor de alimentare, etc. 4 Nivelul de Temperatură : Geană bigudiu include 4 nivelul de control al temperaturii, cu ecran LCD digital, temperatura și nivelul de putere sunt clar dintr-o privire.Anti-opărire : ondulatorul De gene adoptă o curbă curl design, care se potrivește cu forma ochilor mai bine, nu va arde pe pleoape și gene, și este mai sigur de a utiliza.Caracteristică : 1. Anti-opărire : ondulatorul De gene adoptă o curbă curl design, care se potrivește cu forma ochilor mai bine, nu va arde pe pleoape și gene, și este mai sigur de a utiliza.2. 4 Nivelul de Temperatură : Geană bigudiu include 4 nivelul de control al temperaturii, cu ecran LCD digital, temperatura și nivelul de putere sunt clar dintr-o privire.3. Convenabil de Încărcare : Tip C convenabil interfață de încărcare, electric gene curling sprijină metodele de încărcare, cum ar fi auto USB, power bank, laptop, adaptor de alimentare, etc. 4. Naturale Curling : Utilizați această electric geană bigudiu cu rimel, efectul va fi mai evident, curling va fi mai natural, mări ochii, și să aprofundeze ochii.5. Ușor De Utilizat : încălzire Rapidă, mai mult timp de economisire, simplu și ușor de utilizat, la doar câțiva pași pentru a crea perfectă a genelor de styling, care este convenabil și rapid.Cum să Utilizați : 1. Aplica mascara.2. Apăsați pe gene.3. Presa de la rădăcină în sus în secțiuni.4. Aplica mascara din nou să-și consolideze uite.Caietul de sarcini : Tip de Element : Geană Perm Material : ABSCharging Metoda : Tip C Direct Charge Charging Tensiune : 5 VOutput Tensiune : 3.7 VWorking Temperatura : 55-85℃±20% Tip Baterie : Litiu Battery Battery Model : 501646 Battery Capacitate : 360m Ah; (Livrate împreună cu Construit în Baterie) Lista de pachete : 1 x Geană Perm1 x Lid1 x Curățare Brush1 x Încărcare Cable1 x Instrucțiuni Manual Note : din Cauza diferenței în utilizarea mediului și regiuni, temperatura reală a produsului poate fluctua cu 20%.

Caracteristicile declarate

Item Type:
Eyelash Perm
Material:
ABS
Charging Method:
Type C Direct Charge
Charging Voltage:
5V
Output Voltage:
3.7V
Working Temperature:
55-85℃±20%
Battery Type:
Lithium Battery
Battery Model:
501646
Battery Capacity:
360mAh (Shipped with Built in Battery)
Package List:
1 x Eyelash Perm :
1 x Lid :
1 x Cleaning Brush :
1 x Charging Cable :
1 x Instruction Manual :
Due to the difference in the use environment and regions, the actual temperature of the product may fluctuate by 20%. :

Produse conexe