.

.

Electric Geană Bigudiu, Încălzire Rapidă USB Geană Bigudiu de Înaltă Eficiență cu ABS de Înaltă Performanță pentru Make-Up(alb)

Electric Geană Bigudiu, Încălzire Rapidă USB Geană Bigudiu de Înaltă Eficiență cu ABS de Înaltă Performanță pentru Make-Up(alb)

RON 64.40

Suma
În stoc

Lumina curling face genele naturale frumoase, ușor de curling de real și gene false.Nu opărire pleoape și gene atunci când se utilizează, de înaltă eficiență și convenabil de a folosi.Ușor de utilizat, de lungă durată curl efect, se potrivesc geană curba, 10 secunde de preîncălzire, nici o deteriorare a genelor.Încălzire rapidă și modelarea, ușor de curling și călcat de real și gene false.Față‑verso anti‑opărire dintii de pieptene, în condiții de siguranță și nu rani pielea, mai mult se potrivesc la forma ochilor.Caracteristică : 1. Lumina curling face genele naturale frumoase, ușor de curling de real și gene false.2. Ușor de utilizat, de lungă durată curl efect, se potrivesc geană curba, 10 secunde de preîncălzire, nici o deteriorare a genelor.3. Încălzire rapidă și modelarea, ușor de curling și călcat de real și gene false.4. Nu opărire pleoape și gene atunci când se utilizează, de înaltă eficiență și convenabil de a folosi.5. Față‑verso anti‑opărire dintii de pieptene, în condiții de siguranță și nu rani pielea, mai mult se potrivesc la forma ochilor.Caietul de sarcini : Tip de Element : Electric Geană Curler Material : ABSOutput Tensiune : 3.7 VCharging Tensiune : 5 VPower : 1 WBattery Capacitate : 450m Ah Power Alimentare : USB charging Usage : 1 se Aplică mascara2. Apăsați partea de jos a genelor pentru 15 seconds3. Pas cu pas, de la rădăcină la top4. Adaugă rimel pentru a consolida uite Lista de pachete : 1 x Electric Geană Curler1 x Perie 1 x Cablu USB 1 x Manual de utilizare .

Caracteristicile declarate

Item Type:
Electric Eyelash Curler
Material:
ABS
Output Voltage:
3.7V
Charging Voltage:
5V
Power:
1W
Battery Capacity:
450mAh
Power Supply:
USB charging
Usage:
1 Apply mascara :
2. Press the bottom of eyelash for 15 seconds :
3. Step by step from the root to the top :
4. Add mascara to reinforce the look :
Package List:
1 x Electric Eyelash Curler :
1 x Brush  :
1 x USB Cable  :
1 x Manual  :

Produse conexe