.

.

PITAKA Magnetic Fibra Aramid Caz pentru iPhone 12 Pro 6.1 Inch MagEZ Caz Subțire Ușor Aerospațială-Clasa Capac de Protectie Compatibil Mat Smooth Touch Suportă Încărcare Wireless-Negru/Albastru (Diagonal)

PITAKA Magnetic Fibra Aramid Caz pentru iPhone 12 Pro 6.1 Inch MagEZ Caz Subțire Ușor Aerospațială-Clasa Capac de Protectie Compatibil

RON 99.98

Suma
În stoc

[Magnetic de Încărcare Wireless Compatibil Cu built-in benzi metalice, ta Mag EZ Caz pentru i Phone 12 Pro atașează la orice Mag EZ încărcător Wireless pentru o fără sudură experiență de încărcare. [Ușor și Subțire] Greutate de numai 0.6 oz și de măsurare doar 0.03 în, Mag EZ Caz protejează telefonul fără inutile vrac.Vă rugăm să rețineți : Mag EZ Caz pentru i Phone 12 Pro este compatibil DOAR cu i Phone 12 Pro!. [Materiale de înaltă Calitate Făcut de înaltă calitate cu aramide, fibre, Mag EZ Caz pentru i Phone 12 Pro protejează aparatul la distanță de zi cu zi zgârieturi.Ridicat legat inele oferi o protecție suplimentară la lentile de aparat de fotografiat. [Aderență mai bună și Simt] PITAKA patentat de vid procesul de formare a lasa o buna-suprafata texturata de model în cazul în care oferă un plus de aderență și confort. [Perfect] forma-montaj, design minimalist al Mag EZ Caz pune accentul pe forma telefonului, permițând accesul ușor la caracteristicile sale.Pachetul include : 1 x Mag EZ Caz pentru i Phone 12 Pro 6.1"Negru/Albastru (Diagonal).

Caracteristicile declarate

Produse conexe