.

.

JEUTIEN 3D Drăguț Dragoste Inima iPhone 13 Pro Max Caz, Sclipici, Strălucire de Aur Placat cu Capac pentru Femei, Fete, Subțire, Moale, Flexibil Lucios Silicon TPU Bara de protecție Caz de Protecție Telefon 6.7 (Verde)

JEUTIEN 3D Drăguț Dragoste Inima iPhone 13 Pro Max Caz, Sclipici, Strălucire de Aur Placat cu Capac pentru Femei, Fete, Subțire,

RON 23.98

Suma
În stoc

【Compatibil cu】Special Conceput DOAR pentru i Phone 13 Pro Max 2021 6.7 inch.Sprijinirea De Încărcare Wireless. 【Moda drăguț de Design】Unic 3 D de Dragoste-Inima de Design combinat cu Bling Placare de Imprimare, care i Phone-ul Elegant aspect Ochi-prinderea.De asemenea, va fi un Cadou Minunat pentru cei dragi. 【Se Potrivesc Perfect】se Potrivește i Phone-ul ca o manusa.Decupaje Precise asigura deplina acces facil la toate porturile,aparat de fotografiat și funcții.Ultra Subțire de Lumină, Materiale și Receptiv butoane oferi Superior Senzație de Atingere, fără nici o Suplimentare mai mare parte. 【Full-în Jurul valorii de Protecție】Flexibil Moale TPU Cadru oferă o Protecție Puternică de picături,șocuri și lovituri; Ridicat Ramele preveni ecran și camera împotriva picături și zgârieturi. 【Garanție pe viață】Pentru a asigura un risc de cumpărare am susținut fiecare achiziție de acest JEUTIEN caz cu 180 de zile banii inapoi-garanție și cald servicii pentru clienți.Tu ești întotdeauna Primul pentru noi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe