.

.

Piele Ciocan, Leathercraft Ciocan de Nailon Ciocan, Piele Sculptură Ciocan pentru Ștampilarea de Lucru din Piele DIY Coase(mâner din Aluminiu singur cap (lipici alb))

Piele Ciocan, Leathercraft Ciocan de Nailon Ciocan, Piele Sculptură Ciocan pentru Ștampilarea de Lucru din Piele DIY Coase(mâner

RON 38.18

Suma
În stoc

Nailon ciocane pot absorbi mai bine si revina vigoare atunci când a lovit, astfel încât puterea este mai mult transmise direct de la instrument.Mâner confortabil de proiectare și design-ul ergonomic face mai ușor pentru tine de a efectua piele sculptură.Este suficient de ușor pentru a fi utilizate timp de mai multe ore la un moment dat, potrivit pentru profesioniști și amatori.Foarte potrivit pentru utilizarea cu piele timbre, poansoane, etc, nu este ușor să se deformeze și utilizarea perioadă lungă de timp.Puternic și durabil, se poate grava modele pe piele meserii, potrivit pentru DIY din piele sculptură și perforare.Caracteristică : 1. Nailon ciocane pot absorbi mai bine si revina vigoare atunci când a lovit, astfel încât puterea este mai mult transmise direct de la instrument.2. Mâner confortabil de proiectare și design-ul ergonomic face mai ușor pentru tine de a efectua piele sculptură.3. Este suficient de ușor pentru a fi utilizate timp de mai multe ore la un moment dat, potrivit pentru profesioniști și amatori.4. Foarte potrivit pentru utilizarea cu piele timbre, poansoane, etc, nu este ușor să se deformeze și utilizarea perioadă lungă de timp.5. Puternic și durabil, se poate grava modele pe piele meserii, potrivit pentru DIY din piele sculptură și perforare.Spec : Stare : 100% de Brand New Item Tip : Pielărie Hammer Material : Nylon+Aluminiu Alloy Application : Potrivit pentru DIY din piele de instrumente, cum ar fi piele sculptură, tăiere, perforare.Greutate : Aprox. 315g-350g / 11.1 oz-12.3 oz Package Lista : 1 x Piele Ambarcațiuni Hammer Notice : 1. Vă rugăm să permiteți 0-1 inch eroare din cauza manuală de măsurare.Vă mulțumim pentru înțelegere.2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

Caracteristicile declarate

Produse conexe