.

.

TOMALL 8Pcs Masina Fata Bara Spate Eliberare Rapidă Fixare cu Șaibe de Aluminiu Universale Șaibe de Fixare Șuruburi Kit pentru Auto Bare Portbagaj Aripa Trapa Capace (Albastru)

TOMALL 8Pcs Masina Fata Bara Spate Eliberare Rapidă Fixare cu Șaibe de Aluminiu Universale Șaibe de Fixare Șuruburi Kit pentru

RON 23.98

Suma
În stoc

Materiale de înaltă calitate - șaibele sunt făcute de înaltă calitate din aluminiu aviației materiale, folosind anodizat tratament de suprafață tehnologie, măiestria fine, culori luminoase, realizându-se o durată finisaj de suprafață, și, de asemenea, de a face șaibe au rezistență puternică și de lungă durabilitate.Mai bine Viziunea - Nu numai ca este garnitura practice, culori luminoase, de asemenea, spori foarte mult estetica de masina ta.Îmbunătățește aspectul de vehicule cu motor bay si exterioare pentru a face masina ta sta afară din mulțime și de a crea o înaltă calitate.Modele adecvate - Universal.Potrivit pentru toate tipurile de masini.Acesta poate fi conectat rapid și demontat, și este foarte potrivit pentru față și barele de protecție spate, trunchiuri, aripi, trapa capace, hote, etc. Dimensiuni - Aluminiu de Fixare : 25*10mm, mașină de Spălat : 20mm, Piuliță : 10mm, Bolt : 7*19mm, O-ring : 13mm.Pachetul include - 8 * elemente de Fixare din Aluminiu, 8 * Șaibe, 8 * Nuci, 8 * Șuruburi, 4 * inele O, 1 * Interior Hexagon Cheie.Caracteristici : 1. De înaltă calitate din aliaj de aluminiu de fixare șaibe sunt oxidate pentru a face suprafata mai neteda, și, de asemenea, de a face șaibe au rezistență puternică și de lungă durabilitate. 2. Măiestria Fine și culori luminoase pentru a îmbunătăți aspectul de vehicule golf motor si exterior. 3. Utilizate pe scară largă în toate tipurile de autoturisme.Poate fi folosit pentru față și barele de protecție, trunchiuri, aripi, trapa capace, hote, etc. Specificatii : Material : aliaj de Aluminiu.Dimensiuni : Aluminiu de Fixare : 25*10mm, mașină de Spălat : 20mm, Piuliță : 10mm, Bolt : 7*19mm, O-ring : 13mm.Culori disponibile : negru/rosu/albastru/auriu/violet/verde/portocaliu/argintiu.Universal : Toate masinile. ▲Pachetul include : 8 * Aluminiu de Fixare 8 * Șaibe 8 * Nuci 8 * Șuruburi 4 * inele 1 * Interior Hexagon Cheie Notă : 1. Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să permită o abatere de 1-3 mm. 2. În timpul fotografierea, pot exista mici diferențe de culoare din cauza altor factori, cum ar fi lumina și mediu. 3. Dacă găsiți orice probleme, vă rugăm să ne lăsați un mesaj și vă vom răspunde la întrebările dumneavoastră.

Caracteristicile declarate

Produse conexe