.

.

NC Premium Barba Ulei,Catifeleaza, Întărește și Promovează Barba & Mustata de Creștere, de Dimensiuni Mici și Portabil, Potrivit pentru călătorii.

NC Premium Barba Ulei,Catifeleaza, Întărește și Promovează Barba & Mustata de Creștere, de Dimensiuni Mici și Portabil, Potrivit

RON 19.98

Suma
În stoc

A făcut de bună calitate, materiale naturale, în condiții de siguranță pentru a utiliza.De dimensiuni mici și portabil, potrivit pentru călătorii.Se pot trasa linii de barba ta ca te place, cadoul Perfect pentru iubitul tău.Cum să Utilizați : După curățare, se unge uniform la partea de jos a parului la vârful bărbii, oriunde ar crește, o dată dimineața și noaptea.Șterge în cazul în care aveți nevoie pentru a crește și lăsați-l pe el.Eficient lasa-ti barba de creștere rapid, foliculii de par pentru a ameliora simptomele de incapacitatea de a face parul devine dens și lung.Descriere : - Produs de bună calitate, materiale naturale, în condiții de siguranță pentru a utiliza. - Eficient lasa-ti barba de creștere rapid, foliculii de par pentru a ameliora simptomele de incapacitatea de a face parul devine dens și lung. - Se pot trasa linii de barba ta ca te place, cadoul Perfect pentru iubitul tău. - Cum să Utilizați : După curățare, se unge uniform la partea de jos a parului la vârful bărbii, oriunde ar crește, o dată dimineața și noaptea.Șterge în cazul în care aveți nevoie pentru a crește și lăsați-l pe el. - De dimensiuni mici și portabil, potrivit pentru călătorii.Caietul de sarcini : - Nume : Creștere Barba Ulei - Ingredient : extract de Angelica, saw palmetto, ulei de arbore de ceai, etc. - Greutate netă : 30ml - Dimensiune : Aprox. 38x36x104mm/1,5 x 1,4 x 4.1 inch Pachetul Include : 1x Barba esențiale Oil Note : 1.Vă rugăm să permiteți-1~3 cm de eroare din cauza măsurare manual, mulțumesc.2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă rugăm să înțelegeți, vă mulțumesc.

Caracteristicile declarate

Produse conexe