.

.

2021 An Nou Fericit Fundalul Banner, Anul Nou Chinezesc Petrecere Perete Banner, An de Bou Sărbătoare Fotografie Fundal Festivalul de Primăvară Foto Video Banner elemente de Recuzită(6.1 x 3.6 ft) (Stil 1)

2021 An Nou Fericit Fundalul Banner, Anul Nou Chinezesc Petrecere Perete Banner, An de Bou Sărbătoare Fotografie Fundal Festivalul

RON 19.98

Suma
În stoc

✽Splendid și de bun augur 2021 Anul Nou Banner : Acest 2021 An Nou Fericit fundal este proiectat în roșu și de culoare de aur; cu flori vii, drăguț ox, lingou de aur, felinare,focuri de artificii, și hârtie Chinezească cuutings, acest banner este foarte splendid și creative.Acesta va promova foarte mult festival de primăvară și a anului nou atmosfera,aducând mai multă fericire pentru familia ta. ✽Sens bun pentru un an viitor : boul perete fondul conține urări de bine și așteptările în cultura tradițională Chineză.Oamenii cred că Festivalul de Primăvară banner-ul le va aduce noroc și de a elimina necazurile și durerile.Acest spirit are o istorie lungă și adânc înrădăcinată în oameni mințile. ✽Dimensiune : anul de Bou banner măsuri aprox 6.1 x 3.6 ft/ 185 x110cm, dimensiuni ideale pentru a lipi pe camera de zi și pereți.De asemenea, este perfect pentru o varietate de evenimente, cum ar fi botezuri, nunti, acasa, petreceri, dusuri de mireasă, școală baluri, club de spectacole, festivaluri, etapa fundaluri,biserica Crăciun joacă, și tot felul de sărbători de vacanță. ✽Material : Acest banner este confectionat din poliester de calitate a materialului textil, subtire, usoara, lavabila, nu este ușor să se estompeze.Acest material permite o pliere ușor și portabilitate.Fundaluri rola plat și poate fi agățată vertical sau orizontal. ✽Potrivit Ocazii : o Fotografie pentru Chineză tradițională eveniment,decor acasă, festivalul de sărbătoare, reuniune de familie, Anul Nou Chinezesc video studio,scoala colectarea de decor etc. Un decor perfect pentru petrecere de anul nou provizii.

Caracteristicile declarate

Produse conexe