.

.

JVCC DC-PEF03A Spumă de Polietilenă Bandă [față-Verso, cu Celule Închise, 1/32 inch Grosime]: 1/32 in. Grosime x 3/4 in. x 72 yds. (Negru)

JVCC DC-PEF03A Spumă de Polietilenă Bandă [față-Verso, cu Celule Închise, 1/32 inch Grosime]: 1/32 in. Grosime x 3/4 in. x 72

RON 131.60

Suma
În stoc

JVCC DC-PEF03 A Dublu Spumă Fețe Banda este un celule închise reticulat 1/32 inch grosime spumă de polietilenă bandă acoperită pe ambele fețe cu o inalta performanta pe baza de solvent adeziv acrilic.Aplicații includ montaj plăci indicatoare, semne, mici die-piese turnate, oglinzi, hărți, etc. Folosit pentru sunet și vibrații de amortizare în afaceri mașini, echipamente industriale, copiatoare, componente electronice de ambalare și panoul de sticlă se montează, sigilii, garnituri, etc. Excelent rapid-stick de etanșare cu ridicate proprietati de forfecare pentru funcționarea eficientă și sigură de lipire.Rezistență bună la umiditate, ușoară acizi, ulei și unsoare.Excelent conformability și compresibilitate.Aderă bine la texturate si suprafete neregulate.Adeziv acrilic sistem este recomandat pentru aplicații în aer liber, datorită mai mare temperatura, UV, vremea, chimice și plastifiant rezistență.Transportator/Suport : cross-linked iradiate celulare spumă de polietilenă.Adeziv : pe baza de solvent acrilic.Linie de presă : 50 # alb bi-siliconat hârtie.Grosime : 31 mm (purtător) de 2.8 mm (de linie).Aderență : 82 grame per inch (pentru oțel inoxidabil panou de testare).Servicii/Temperatura de Operare : -4 F pentru 194 F.Temperatura de aplicare : 45 F la 100 F.Densitate : 5 kg per metru cub.Forfecare : 168+ ore @ 1kg psi.Core : 3-inch neutru.JVCC DC-PEF03 A Dublu Acoperite cu Spumă de Polietilenă Bandă : 1/32 in.grosime x 3/4 in.x 72 yds.Negru - JVCC DC-PEF03 A Dublu Cretat de 1/32" Banda de Spumă este un celule închise din polietilenă reticulată banda de spumă acoperită pe ambele fețe cu o înaltă performanță pe bază de solvent din adeziv acrilic.Excelent rapid-stick de etanșare cu ridicate proprietati de forfecare pentru funcționarea eficientă și sigură de lipire.Rezistență bună la umiditate, ușoară acizi, uleiuri și grăsimi.Excelent conformability și compresibilitate.Aderă bine la texturate si suprafete neregulate.Aplicații includ montaj plăci indicatoare, semne, mici, componente turnate, oglinzi, hărți, etc.Folosit pentru sunet și vibrații de amortizare în afaceri mașini, echipamente industriale, copiatoare, componente electronice de ambalare și panoul de sticlă se montează, sigilii, garnituri, etc. Adeziv acrilic sistem este recomandat pentru aplicații în aer liber, datorită mai mare temperatura, UV, vremea, chimice și plastifiant rezistență.

Caracteristicile declarate

Produse conexe