.

.

Baie copil Essentials, Baby Prosop Moale, Multifunctionala Durabil pentru Păpușă Jucărie pentru Copii Salopete(Urangutanul)

Baie copil Essentials, Baby Prosop Moale, Multifunctionala Durabil pentru Păpușă Jucărie pentru Copii Salopete(Urangutanul)

RON 23.38

Suma
În stoc

Adoptat de înaltă calitate de pluș și pp bumbac, flexibil, moale și durabil.Animale desene animate minunat de design, poate atrage cu siguranță atenția copilului.Pot fi lavabile si reutilizabile.Cinci animale diferite tip de a alege, ușor de a face mintea ta.Special concepute pentru copii de asistenta medicala, multifuncțional, poate fi un copil salopete sau jucărie drăguț.Ea poate juca un rol foarte bun în audierea copilului, apucând și simțurile, astfel încât copilul poate cultiva percepția de la o vârstă fragedă. 1. Adoptat de înaltă calitate de pluș și pp bumbac, flexibil, moale și durabil.2. Ea poate juca un rol foarte bun în audierea copilului, apucând și simțurile, astfel încât copilul poate cultiva percepția de la o vârstă fragedă.3. Animale desene animate minunat de design, poate atrage cu siguranță atenția copilului. 4. Pot fi lavabile si reutilizabile.Cinci animale diferite tip de a alege, ușor de a face până mintea ta. 5. Special concepute pentru copii de asistenta medicala, multifuncțional, poate fi un copil salopete sau jucărie drăguț.

Caracteristicile declarate

Condition:
100% Brand New
Material:
Plush fabric +pp cotton
Color:
As Pictures Shown
Fit for:
0-3 years old kids
Type:
Dog, Sheep, Rabbit, Monkey, Elephant(optional) 
Size:
approx.30*27cm/11.8*10.6in
Weight:
Approx.68g/2.4oz
   :
Package list:
 
1 x Baby Appease Towel :
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Produse conexe