.

.

Hoomall Copii Prosop de Baie pentru Băieți și Fete, Model Sirena Copil cu Gluga Prosop de Plajă Uscare Rapida Ultra Absorbant Poncho pentru Baie/Piscină/Plajă, Înota Capac (127x76cm, Sirenă Fată)

Hoomall Copii Prosop de Baie pentru Băieți și Fete, Model Sirena Copil cu Gluga Prosop de Plajă Uscare Rapida Ultra Absorbant

RON 27.18

Suma
În stoc

Terry Bumbac,bumbac. ????MATERIAL : Bumbac,copii cu gluga prosop de baie cu fibra Lungă terry bumbac în interior pentru un plus de uscăciune și de absorbție și țesute din bumbac gros velur afara de pluș atingere și de moliciune, care este un bun prosop de baie pentru copii cu pielea sensibila. ????POTRIVIT DIMENSIUNE : 127cmx76cm, varsta 1-7, copilul nostru cu glugă prosop are o deosebită barca decolteu, face copilul să se simtă relaxat în timp ce joacă. ????UȘOR de A PUNE PE ȘI în AFARA : și copiii noștri prosoape de baie balena nu va aluneca în jos din organism.Snaps : oferind mai aproape și mai cald.Hanorac cu : adauga confort, ceea ce face posibil să se usuce corp si par toate la o dată.Nu e doar un prosop de baie, dar, de asemenea, poate fi folosit ca piscina plaja poncho prosop halat de baie prosop și așa mai departe. ????MULTI-FUNCȚIE : Usca corpul rapid, pentru a preveni capul și fața de la soare în timpul vacanței de vară, copiii noștri prosop de plajă, de asemenea, ca o pătură pentru a menține copilul cald, mai bine pentru toată activitatea de la baie, la plajă sau la piscină. ????UȘOR DE ÎNGRIJIRE : spălare de Mână sau mașină de spălat. 0ur prosoape pentru copii sunt Ușor de curățat și uscat rapid.Bumbac,copii cu gluga prosop de baie cu fibra Lungă terry bumbac în interior pentru un plus de uscăciune și de absorbție și țesute din bumbac gros velur afara de pluș atingere și de moliciune, care este un bun prosop de baie pentru copii cu pielea sensibila.Copiii noștri prosoape de baie balena nu va aluneca în jos din organism.Mai mult : oferă mai aproape și mai cald.Hanorac cu : adauga confort, ceea ce face posibil să se usuce corp si par toate la o dată.Ei nu doar un prosop de baie, dar, de asemenea, poate fi folosit ca piscina plaja poncho prosop halat de baie prosop și așa mai departe.Usca corpul rapid, pentru a preveni capul și fața de la soare în timpul vacanței de vară, copiii noștri prosop de plajă, de asemenea, ca o pătură pentru a menține copilul cald, mai bine pentru toată activitatea de la baie, la plajă sau la piscină. 127cmx76cm, varsta 1-7, copilul nostru cu glugă prosop are o deosebită barca decolteu, face copilul să se simtă relaxat în timp ce joacă.Spălare de mână sau mașină de spălat. 0ur prosoape pentru copii sunt Ușor de curățat și uscat rapid.Bumbac,copii cu gluga prosop de baie cu fibra Lungă terry bumbac în interior pentru un plus de uscăciune și de absorbție și țesute din bumbac gros velur afara de pluș atingere și de moliciune, care este un bun prosop de baie pentru copii cu pielea sensibila.Spălare de mână sau mașină de spălat. 0ur prosoape pentru copii sunt Ușor de curățat și uscat rapid.Bumbac,copii cu gluga prosop de baie cu fibra Lungă terry bumbac în interior pentru un plus de uscăciune și de absorbție și țesute din bumbac gros velur afara de pluș atingere și de moliciune, care este un bun prosop de baie pentru copii cu pielea sensibila.

Caracteristicile declarate

Produse conexe