.

.

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Baie ventuza Ocupa Toaletă, Baie, Duș, Cadă Ajuta să se Ocupe de Bară de susținere bară de mână Accesorii de Baie (Bar Apuca Dimensiune : 29.4 x 9.6 x 8 cm)

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Baie ventuza Ocupa Toaletă, Baie, Duș, Cadă Ajuta să se Ocupe de Bară de susținere bară de

RON 77.60

Suma
În stoc

* Puteți pur și simplu poziționați mânerul de pe cadă sau duș waland flip jos filele pentru a bloca super-prindere ventuze in loc.Este perfect pentru baie, dus, langa lavoar, lângă scări, sau lângă un scaun. * Se instalează în doar câteva secunde, prin plasarea pe suprafața și împingeți comutatorul de blocare de siguranță. * Două Aspirație mânere oferi suport robust.Mânere pentru orice suprafață netedă în câteva secunde. * Nu de foraj și nu de fixare necesare.Nu va deteriora peretii.Oferă asistență și siguranță. * Pot fi îndepărtate fără efort și s-a mutat.Repoziționează cu ușurință oriunde, în orice unghi.Pentru a elimina, pur și simplu flip-up file.Caietul de sarcini : Material : ABSColor : Ca imagini shown Size : Aprox.29.4 x 9.6 x 8cm Package Include : 1 * Fraier Mâner.

Caracteristicile declarate

Material:
Color:
As the pictures shown :
Size:
Approx.29.4 x 9.6 x 8cm :
Package Includes:
1 * Sucker Handle :

Produse conexe