.

.

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Baie Duș Baie Apuca Mâner Anti-Alunecare Puternic Vacuum Aspirație Ceașcă Ajuta să Apuca Bar în Vârstă de Siguranță Parapete (Culoare : Gri)

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Baie Duș Baie Apuca Mâner Anti-Alunecare Puternic Vacuum Aspirație Ceașcă Ajuta să Apuca Bar

RON 107.00

Suma
În stoc

* Puteți pur și simplu poziționați mânerul de pe cadă sau duș waland flip jos filele pentru a bloca super-prindere ventuze in loc.Este perfect pentru baie, dus, langa lavoar, lângă scări, sau lângă un scaun. * Se instalează în doar câteva secunde, prin plasarea pe suprafața și împingeți comutatorul de blocare de siguranță. * Două Aspirație mânere oferi suport robust.Mânere pentru orice suprafață netedă în câteva secunde. * Nu de foraj și nu de fixare necesare.Nu va deteriora peretii.Oferă asistență și siguranță. * Pot fi îndepărtate fără efort și s-a mutat.Repoziționează cu ușurință oriunde, în orice unghi.Pentru a elimina, pur și simplu flip-up file.Caietul de sarcini : Material : ABSColor : Ca imagini shown Size : Aprox.22*7*7 cm Package Incluse : 1 * Fraier Mâner.

Caracteristicile declarate

Produse conexe