.

.

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Anti-Alunecare, Baie ventuza în Vârstă de Siguranță Duș Baie Cadă de Baie, cabină de Duș Apuca Mâner Feroviar de Prindere (de Culoare : A)

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, Anti-Alunecare, Baie ventuza în Vârstă de Siguranță Duș Baie Cadă de Baie, cabină de Duș Apuca

RON 149.80

Suma
În stoc

* Puteți pur și simplu poziționați mânerul de pe cadă sau duș waland flip jos filele pentru a bloca super-prindere ventuze in loc.Este perfect pentru baie, dus, langa lavoar, lângă scări, sau lângă un scaun. * Se instalează în doar câteva secunde, prin plasarea pe suprafața și împingeți comutatorul de blocare de siguranță. * Două Aspirație mânere oferi suport robust.Mânere pentru orice suprafață netedă în câteva secunde. * Nu de foraj și nu de fixare necesare.Nu va deteriora peretii.Oferă asistență și siguranță. * Pot fi îndepărtate fără efort și s-a mutat.Repoziționează cu ușurință oriunde, în orice unghi.Pentru a elimina, pur și simplu flip-up file.Caietul de sarcini : Material : ABSColor : Ca imagini shown Size : Aprox.29.4 x 9.6 x 8cm Package Include : 1 * Fraier Mâner.

Caracteristicile declarate

Material:
Color:
As the pictures shown :
Size:
Approx.29.4 x 9.6 x 8cm :
Package Includes:
1 * Sucker Handle :

Produse conexe