.

.

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, din Oțel Inoxidabil 304 Cadă Brațul de Siguranță Mâner de Baie Duș Apuca Cadă Bar bară de mână (Size : Medium)

WZRY Baie și Duș Bare de sprijin, din Oțel Inoxidabil 304 Cadă Brațul de Siguranță Mâner de Baie Duș Apuca Cadă Bar bară de mână

RON 43.60

Suma
În stoc

Durată de rezistență și calitate. - Utilizarea siguranța baruri apuca comerciale și rezidențiale locuri în baie, de bucatarie, de-a lungul scărilor, piscina, spalatorie,toaletă, cadă și cabină de duș de siguranță apuca Balustrade pentru suplimentare de prevenire a căderii. - Perfect pentru seniori, vârstă, handicap și copii mici. Apuca bar oferă un plus de stabilitate atunci când intrarea și ieșirea din cadă sau duș pentru o siguranță și confortabil de experiență.Mare pentru picioare de ras, chirurgie de recuperare și de a preveni un prejudiciu. - Puteți utiliza acest mâner robust pentru a te echilibra în duș, să te tragă.Caietul De Sarcini : Material : Inox Steel Size : Aprox.160*467mm Pack include : 1 buc apuca bar și un Șurub.

Caracteristicile declarate

Material:
Stainless Steel :
Approx.160*467mm :
Pack includes:
1pc grab bar and some Screw :

Produse conexe