.

.

Lemn Bazin Picior, Robust și Durabil Naturale Groase de Lemn Saună, Cadă Picior se Pot bucura de Masaj Picioare pentru a Îmbunătăți Somn 40cm (Dimensiuni : 40 cm(15.7 in))

Lemn Bazin Picior, Robust și Durabil Naturale Groase de Lemn Saună, Cadă Picior se Pot bucura de Masaj Picioare pentru a Îmbunătăți

RON 291.58

Suma
În stoc

★[STURED ȘI DURABIL] : este fabricat din lemn de cedru material, non-poluant, non-radiativ, greu de izolare, și este întărită de două electric de înaltă calitate din aliaj de oteluri pentru a îmbunătăți durabilitatea.Exteriorul este realizat din sănătoase și ecologice de vopsea pentru a se asigura netedă și fără pete. ★[DIMENSIUNE] : înălțimea cilindrului este de 40cm (15.7 in), diametrul exterior din partea de jos a baril este de 31cm (12v), diametrul țevii gura este de 41cm (16v), diametrul interior de jos a baril este de 28cm (11in), și diametrul interior al țevii este de 37cm (14.6 in).Nivelul apei este mai presus de 25cm. ★[COLOR CLASIFICARE] : Marginea cadă Picior (Lemn de culoare)+ Masaj + coperta + gaura de drenaj. ★[SIMPLU] : atunci Când relaxare, trebuie doar să adăugați apă fierbinte și bucurați-vă de 20 de minute la macerat timp.Este atât de simplu!. ★[CARACTERISTICI] : clar textura, culoare calda; de mult timp; de înaltă calitate din lemn, greu de anti-coroziune.După o zi plină, folosind apa fierbinte pentru o jumătate de oră înainte de a merge la culcare pe timp de noapte poate fi spus să fie cel mai bun de îngrijire a sănătății metodă.Piciorul de baie vă va ajuta să reduce oboseala și de a încălzi picioarele.Și se pot relaxa mușchii, tendoanele și ligamentele, și vă puteți relaxa și să aibă o bună zi.◆Material : lemn de cedru◆îngroșat barrel hoop este fix, durabil, nu se aruncă la coș, și nu rugineste.◆ Partea de jos a cupei este fixat cu îngroșată lemn pentru a preveni scurgerile de apă.◆Butoi de perete este perfect imbinate pentru a preveni umezeala si coroziune.◆Caracteristici : 1. De lungă durată de izolare, caldura, relaxare, sănătate și protecția mediului 2. Adăugarea de ierburi și sare de apă caldă nu va deteriora baie de picioare butoi◆[Funcția] de Lemn, baie de picioare poate utiliza baie de picioare pentru a scuti oboseală și de a îmbunătăți somn.◆Aplicabile faptei : baie, living, dormitor, pedichiura, hotel, etc.◆Ambalare : Picior de hidromasaj * 1【Notă】1. Din cauza probleme de iluminat, produse și imaginile pot avea o ușoară culoare, vă rugăm să consultați produsul real.2. Deoarece produsul este realizat din lemn natural, textura pot fi ușor diferite de imagine.

Caracteristicile declarate

Produse conexe