.

.

De dormit Elefantul Mare de Autocolante de Perete Stele pentru Copii Camera Copilului Pepinieră Decalcomanii de Vinil (Elefant)

De dormit Elefantul Mare de Autocolante de Perete Stele pentru Copii Camera Copilului Pepinieră Decalcomanii de Vinil (Elefant)

RON 120.20

Suma
În stoc

Doar coji de fructe și stick-ul, foarte usor de aplicat!Autocolant pare perfect pentru orice copil, dormitor sau loc de joacă.Este ușor de aplicat, se scoate, se repoziționează și reutilizarea, fără a părăsi daune.Decora interior pereti, ferestre sau mobilier la domiciliu, baie, birou sau magazin.Se face un mare cadou pentru orice Elefanți fan.Autocolant poate fi aplicat numai pe suprafețe netede fără praf și uscat suprafețe, overwise acesta poate cădea.Acest perete decal va veni suflecate.Vă rugăm să apăsați-l pentru 24 de ore după ambalare.Terminat dimensiune : 23.6✕26.4"/ 60✕67 cm.Cum de a aplica autocolant : 1. Înainte de ștanțare vă rugăm să apăsați pentru 24 de ore pentru autocolant a fost rulată. 2. Perete trebuie să fie curățat de praf și uscat. 3. Taie autocolant în mici detalii și ștampila cu grijă parte cu parte. 4. Când se va aplica autocolant pe perete, ia o carte și glisați bule de sub imagine. 5. Pentru primele câteva zile revizui timp în timp.

Caracteristicile declarate

Produse conexe