.

.

AEGIS lumina Fierbinte Topi Pistol de lipit, DIY Meșteșug Instrument Electric, cu 10/30/60 buc Adeziv Lipici Bastoane,cu 60 de Lipici (Size : cu 30 de Bastoane Lipici)

AEGIS lumina Fierbinte Topi Pistol de lipit, DIY Meșteșug Instrument Electric, cu 10/30/60 buc Adeziv Lipici Bastoane,cu 60 de

RON 141.34

Suma
În stoc

Pistol de lipit-a construit-in caracteristici de siguranță și o siguranță care previne supraîncălzirea pentru a face extrem de sigur de utilizat.A venit cu (7 MM*160 MM) transparent, lipici stick, pentru a asigura utilizarea în condiții de siguranță și de a face DIY lucrări ultimul timp.Cu inox suport stativ face arma ta lipici rămâne stabil și verticală în procesul de utilizare, astfel încât să prevină topi din nou la deteriorarea arma.Mare pentru DIY, școală acasă proiecte de birouri, lemn, plastic, hârtie, piele, textile, ceramica, sticla, decoratiuni, rame, și mai mult!.Cald se topesc ambarcațiuni pistol lipici fierbinte vă permite să afișați DIY talent cu ușurință.Design mărimea potrivită a face confortabil să se ocupe și de a folosi.Dimensiune : 155mm x 120mm (Lengthx Width) Material : Plastic & Aluminiu Nozzle Working putere 20 WWorking tensiune 220 VGlue batoane cu diametrul de aproximativ 7 x 160 mm HOW SĂ UTILIZAȚI : 1. Introduce stick lipici la partea din spate a arma lipici.2. Plug-in să se incalzeste timp de 1-2 minute.3. Trăgând de declanșare a folosi (în Cazul în care lipici stick-ul nu poate fi folosit într-un singur timp, se lasă restul de lipici stick în arma).Lista de pachete : 1 x Lipici Fierbinte Topi Gun10 sau 30 sau 60 de Lipici sticks Note : 1. Pentru a evita primi un șoc electric în timpul utilizării nu se folosi in mediu umed și păstrați-l departe de copii.2. Taie puterea atunci când încetați utilizarea, și nu încercați niciodată să demontați topi lipici arma în orice caz.3. Pistol de lipit duza nu trebuie să fie ținută în sus.NU atingeți duza pistol de lipit sau lipici topit în timp ce în uz.

Caracteristicile declarate

Produse conexe