.

.

Albastru Tabelul Runner, Tesatura Fâșii Lungi de Bumbac și Lenjerie de pat Pandantiv Tabelul Runner (Culoare: Albastru) (3 Dimensiuni Pot Fi Selectate) (Culoare : Albastru, Dimensiune : 35×220cm)

Albastru Tabelul Runner, Tesatura Fâșii Lungi de Bumbac și Lenjerie de pat Pandantiv Tabelul Runner (Culoare: Albastru) (3 Dimensiuni

RON 379.18

Suma
În stoc

IMPORTANȚĂ : masa Ta este incompletă fără un alergatori de masă.Alergatori de masă oferă un loc bun pentru a plasa feluri de mâncare pentru a preveni scurgerile și zgârieturi pe masă în timp ce adăugarea de stil și stil.Caracteristici : design Pandantiv pe ambele părți, bumbac, tesatura lenjerie, mai versatil, durabil.Dimensiuni : 35 × 180 cm, 35 × 200cm, 35 × 220cm, detaliate dimensiune este supus produsul real.Instrucțiuni de îngrijire : alergatori de Masă este recomandat să nu să se înmoaie în apă pentru prea mult timp, astfel încât să nu fie expuse la soare pentru o lungă perioadă de timp pentru a preveni decolorare.Tabelul Runner pentru Festivaluri, Nunti, Petreceri, Grătare Și Utilizarea de zi cu Zi★Descriere Produs : Masa Noastră alergători este utilizat pe scară largă în casa și viața de zi cu zi, puteți decora nu numai casa ta, dar, de asemenea, proteja picioarele de la daune.★ Parametrii de produse : Dimensiuni : 35 × 180 cm, 35 × 200cm, 35 × 220cm Pattern : Brodate patterncolor : blue Scope de aplicare : masa de cafea pe masa sau camera de zi în casa★ Caracteristici : 1. Alege texturate alergatori de Masă pentru a face casa ta mai elegant 2. Atunci când masa sau pe chat, doar dreptul de decor va aduce o atmosferă bună la conversație. 3. Tabelul de alergători pot spori gustul și decor de acasă.★Detalii : bumbac și lenjerie de pat★ instrucțiuni de Spălare : 1. Absolut spălare de mână, temperatura apei ar trebui să fie controlată de mai jos 35 de grade, nu ar trebui să fie înmuiate în apă pentru o lungă perioadă de timp pentru a preveni decolorare.2. Se spala separat de alte textile pentru a asigura culoarea de tesatura.★ Notă : 1. Manual măsură dimensiune produs cu o eroare între 1-2 inches2. Toate produsele sunt luate în natură.Obiectele fizice sunt folosite ca un standard din cauza unor factori, cum ar fi lumina.După-vânzare : termenul De livrare este de 10-15 zile, iar revenirea gama este de aproximativ 30 de zile.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Caracteristicile declarate

Produse conexe