.

.

QFFL Raft de Sticla, Montate pe Perete Duș Organizator de Stocare, Inoxidabil Accesorii pentru Baie, pentru Bucatarie, Living, Dormitor (Size : Două Straturi)

QFFL Raft de Sticla, Montate pe Perete Duș Organizator de Stocare, Inoxidabil Accesorii pentru Baie, pentru Bucatarie, Living,

RON 188.34

Suma
În stoc

EXTRA-GROS (8 MM) STICLA (CLAR) - utilizarea în condiții de Siguranță și copil-friendly.Atunci când rupt, se sfărâmă în mici granule bucăți în loc de așchiere în zimțate cioburi de sticlă de la lucru, mai puțin susceptibile de a provoca un prejudiciu.De ÎNALTĂ CALITATE : Construite din oțel inoxidabil de înaltă calitate paranteze și sticlă călită, asigurarea calității și longevitate în vreme umedă.Ideal pentru utilizarea în baie umed mediu.RAPID ȘI UȘOR de INSTALARE : Usor de montat pe perete instalare raft baie.Vine cu tot hardware-ul, permițându-vă puteți configura cu ușurință.APLICAȚIE : Ideal pentru păstrarea baie elemente, cum ar fi sampon,sapun, balsam în baie.SPAȚIU de ECONOMISIRE DIMENSIUNI : 20 x 13 cm - design modern păstrează baie organizat și curat și de mare pentru gel de duș, șampon și săpun. -Plutitoare rafturi de sticlă vă va oferi camerei tale un nou aspect curat. -Acestea sunt mari cu orice decor pur și simplu, deoarece acestea sunt de sticlă. -Rafturi de sticlă pot fi aranjate în diferite configurații.Ele pot fi grupate sau utilizat singur.Cu rafturi de sticlă posibilitatile de design sunt nelimitate.Numele produsului : Multifunctional sticlă shelf Material : glass Base material : otel steel Installation metoda : stantare installation Number de straturi : 1 strat, 2layer Product caracteristici : reglabil, gros și durabil, puternic portante, umiditate și cutremur resistance Product dimensiune : 20cm*13cm/8*5inch Applicable scena : de zi cu zi, bucatarie, baie, hotel Features : îngroșat de sticlă, rezistent la apa si umiditate-dovada, slefuire marginea design Installation pași : 1. Masina de gaurit găuri de montare pe marcate wall2. În instalată de montare gaură, introduceți expansiune cauciuc plug3. Înșurubați șurubul prin clip și strângeți dispozitivul de blocare pentru perete.4. Introduce corpul de sticlă în clip și strângeți partea de jos screw Package conținut : raft de sticla(nu inclusiv alte lucruri)serviciile post-vânzare : Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați, vă vom răspunde în termen de 24 de ore.

Caracteristicile declarate

Produse conexe