.

.

zwj Duș Caddy Spatiu de depozitare din Aluminiu, Rafturi cu Cârlige Duș Caddies Baie Cos de Depozitare Baie Raft de Sticla Montat pe Perete pentru Bucătărie 2-Tier xindekaishiTC1116 (Dimensiune : 600mm)

zwj Duș Caddy Spatiu de depozitare din Aluminiu, Rafturi cu Cârlige Duș Caddies Baie Cos de Depozitare Baie Raft de Sticla Montat

RON 726.24

Suma
În stoc

✽ STINS de STICLĂ : în Plus de 7 MM grosime sticlă călită, în condiții de siguranță pentru a utiliza chiar dacă rupt. ✽ MOBILE CÂRLIG : rack este echipat cu două cârlige mobile care pot fi mutate la stânga și la dreapta pentru mai mult confort. ✽ ALL-MECI STIL : Costume de duș colț, wetroom, baie, grup sanitar, boxa, bucatarie cazul în care aveți nevoie depozitare ordonată. ✽ UȘOR DE INSTALARE : montat pe perete cu o mare stabilitate, vino cu cap de șurub capace;. ✽ GARANȚIE ȘI SERVICE : Contact-ne ca prieteni de încredere, dacă nu vă simțiți mulțumit.Nume produs : Premium Shelf Material : Spațiu aluminum Applicable : baie, bucatarie wall Introduction : ușor de installnote : 1. Manual de măsurare, acest produs se poate folosi 1-2cm de eroare.2. Din cauza unghi de fotografiere sau de lumină probleme, nu poate fi de culoare erori.3. Produsul include doar rafturi, alte decoratiuni nu sunt incluse.Pentru a asigura calitatea produsului.După plasarea comenzii, va vom aranja transport maritim pentru tine.Notă : Acest pachet conține doar acest produs și nu conține elemente decorative legate de fotografie.100% produs de asigurare a calității.Vă rugăm să permiteți-eroare de 1-3cm și o ușoară diferență de culoare.Dacă nu ați primit elementul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Noastre profesionale client service va fi disponibil 24 de ore pe zi.

Caracteristicile declarate

Produse conexe