.

.

Parul Net 100 Buc, Smilco 20 De Centimetri Plase de Păr Elasticitate Invizibil Ochiuri Elastic pentru Servicii Alimentare, Balet Bun, de Dormit, Femei și Wig (100, Negru)

Parul Net 100 Buc, Smilco 20 De Centimetri Plase de Păr Elasticitate Invizibil Ochiuri Elastic pentru Servicii Alimentare, Balet

RON 108.60

Suma
În stoc

【Puteți Obține】 : 100 buc negru plase de păr, ele sunt foarte potrivite pentru fixarea parului. 【Ochiurilor de plasă pentru Păr】 : parul net ține părul rămâne pune în timp ce lucrează, în timp ce este ușor și respirabil. 【Versatil Peruca Plase】 : costum pentru peruca purta. A trebuie să aibă părul net pentru balet stagiari, actori, hairbun, personal hotelier, personal restaurant, bucatari, însoțitorii de zbor, personalul băncii, asistente medicale, skateri etc. 【Calitate Premium】 : elastice din nylon material de dantela, care este testat pentru a rezista la 33 de lire sterline de a trage fără lacrimă. 【】 Dimensiune : plase de Păr sunt de 0,2", 20", după plină de stretching.Regulat Mărime Se Potrivește Aproape Toate.【Despre dimensiunea instrucțiuni】 Asta de 20 de inch, plasă de păr este o dimensiune mică grilă care se potrivește cele mai multe de sex masculin stiluri de păr, femei cu sau scurt, parul de lungime medie, toți copiii, sau par de bun pentru nevoile profesionale.

Caracteristicile declarate

Produse conexe