.

.

SDGF-YTR Umidificatoare Ultrasonice, Industriale și Comerciale, Umidificator, 21L de Mare Capacitate, Inteligent Umiditate Constantă (Culoare : Quad-Core Inteligent Model)

SDGF-YTR Umidificatoare Ultrasonice, Industriale și Comerciale, Umidificator, 21L de Mare Capacitate, Inteligent Umiditate Constantă

RON 102.40

Suma
În stoc

★Liniștit și confortabil : Acest difuzor este foarte liniștită atunci când funcționează.Se emite un ultra-fină și netedă ceață, care poate inmuia si hidrata uscat și pielea uscată în timpul iernii. ★Intreaga camera umidificator cu umidificator poate ajusta în mod automat valoarea de ceață în funcție de dorințele dumneavoastră.Umiditatea aerului este exact la fel ca dumneavoastră personalizate umiditate.Atunci când există deficit de apă sau toamna, umidificatorul se va opri automat pentru a proteja familia ta. ★21 L lungă durată de viață a bateriei : se Umple rezervorul de apă și păstrați-l hidratat pe tot parcursul zilei, eliminand probleme de frecvente injecție de apă. ★Portabil poate fi folosit în sala de gimnastică, yoga, birou, centru de spa și dormitor, permițându-vă să se bucure de viață oricând, oriunde. ★Built-in aromoterapie cutia poate conține uleiuri esențiale.Direct puteți adăuga câteva picături de ulei esential preferat pentru a obține spa valoare.Aparatul va menține în mod automat umiditate.Când umiditatea necesară este atinsă, umidificator va stinge; când umiditatea scade, umidificator va porni din nou pentru a preveni deteriorarea echipamentului și a asigura siguranța dumneavoastră.Descriere produs umidificator lucrează pentru a adăuga umiditate la aer pentru a crește nivelul de umiditate, care este o modalitate ușoară de a îmbunătăți instantaneu calitatea aerului din interior.Mai mult de un umidificator.Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a calma pielea uscata, sângerări nazale și respiratorii din cauza aerului uscat.Nume produs : Umidificator pentru acasă și de afaceri de Forma : Pătrat Apa capacitate rezervor : 21 L calitate Material : ABS domeniul de Utilizare : 60㎡ sau mai multe Tensiune (V) : 110-240 V/50 HZ Putere : 110 W Atomizare cantitate : 2000ml/h dimensiune Produs : 265*265*1180 MM Lucru decibeli : 46 db sau mai puțin mod de Operare : Mecanic Caracteristici : 21 litri masiv rezervor de apă 2000 ML/H atomizare volum Convenabil adaugă apă pompare structura nu se scurge apa de LED-uri de înaltă definiție ecran mare Purifica aerul în toate direcțiile Mecanice Inteligente umiditate constantă lipsa de apă va porni automat dezactivat Notă : 1. Din cauza diferitelor metode de măsurare, vor exista unele erori, vă rugăm să consultați produsul real. 2. Din cauza intensității luminii, în cazul în care culoarea de eroare este mic, vă rugăm să consultați produsul real.

Caracteristicile declarate

Produse conexe