.

.

Umidificator de aer Podea Top Umple Umidificator, de Mare capacitate Comercială de Distribuție Umidificator, Inteligent Umiditate Constantă și Oprire Automată fără Apă, 15L Etaj Umidificatoare ( Size : C )

Umidificator de aer Podea Top Umple Umidificator, de Mare capacitate Comercială de Distribuție Umidificator, Inteligent Umiditate

RON 156.20

Suma
În stoc

umidificatoarele pot menține un nivel de umiditate ideal pentru confort și sănătate, puteți respira aer proaspăt de pădure la domiciliu. 15 L umidificator pentru cameră mare.Perfect umidificator pentru dormitoare, birouri, camere de copii, camere de yoga, cu efect de seră, etc. Umidificator built-in senzor de umiditate reglează automat ceață nivel pentru a menține un nivel confortabil de umiditate, astfel încât să puteți seta și să uitați de el.Umidificator va închide automat atunci când iese din apă.Nu vă faceți griji despre funcționare uscată atunci când sunt de dormit, deoarece funcția auto-off va oferi o protecție mai bună pentru tine.Reglați setările în miez de noapte, fără a părăsi confortul de pat.Pe un program.Setați un cronometru, astfel încât să nu trebuie să vă faceți griji cu privire la accidental lăsând umidificator pe.Ușor de curățat și nu este nevoie să înlocuiți filtrul, cadouri minunate pentru parinti, copii, bătrâni, și prieteni.Nume produs : humidifier Water capacitate rezervor : 15 liters Water lipsa de protecție : support Timing funcția : support Smart constantă umiditate : supportprompt : 1. Vă rugăm să verificați dimensiunea și culoarea inainte de a cumpara.2. Vă rugăm să rețineți că, din cauza monitoare diferite, de culoare ușoară diferențe pot să apară, vă rog să mă iertați.3. Datele de mai sus, de referință, manual de măsurare poate fi greșit, vă rugăm să consultați produsul real.mulțumesc.4. Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin e-mail, vom rezolva această problemă cât mai curând posibil.5. Bine ați venit dumneavoastră de partajare și feedback-ul, vă putem oferi produse și servicii mai bune.6. Va multumim pentru vizita magazinul meu.Faceți clic în magazinul meu.Nu vor fi multe produse pentru referință.Logistica, de obicei, ne va livra în 1-3, timpul estimat de sosire este de 9-15 zile.

Caracteristicile declarate

Produse conexe