.

.

Intrare fără cheie de la Distanță Cheie Fob Piele Capac de Protectie de Silicon Cauciuc cheie Jacheta Protector pentru Land Rover Discovery LR3 Range Rover Sport (1 Negru + 1 Albastru)

Intrare fără cheie de la Distanță Cheie Fob Piele Capac de Protectie de Silicon Cauciuc cheie Jacheta Protector pentru Land Rover

RON 52.60

Suma
În stoc

【EXCELENT SUPORT CHEIE】 - a Făcut de înaltă calitate din cauciuc siliconic,această cheie protejează existente intrare fără cheie de la distanță sau cheia de la daune,urme de praf și perfect. 【Cu SIGURANTA un ECONOMIZOR de BANI】Frumos cheie fob acoperi personalizează telecomanda sau cheie. 【DURABIL si USOR】Această cheie fob pielea este durabil și de lumină pentru a utiliza. 【COMPATIBILITATE】vă Rugăm să consultați descriere produs pentru o listă de vehicule compatibile. 【100% CLIENT SATISFICATION GARANȚIE】Vă sunt garantate cu garanție pentru această protecție fob pielii.Orice problemă,vă rugăm doar să nu ezitați să ne contactați.Acest silicon huse de protectie, se va potrivi pentru : Land Rover Range Rover Sport 2006-2009 Land Rover Discovery 1997-2004 Land Rover LR3 2005-2009 Land Rover Range Rover 2005-2011 Pachetul Include : 1 X suport cheie (Cheie nu sunt incluse).

Caracteristicile declarate

Produse conexe