.

.

Aer Conditionat Acoperă în Afara Unităților Ac Acoperire Pentru Exterior Unitate de Ac Acoperi Aer Conditionat Capacul (30x30x32 în)

Aer Conditionat Acoperă în Afara Unităților Ac Acoperire Pentru Exterior Unitate de Ac Acoperi Aer Conditionat Capacul (30x30x32

RON 61.98

Suma
În stoc

⛄De Aer Conditionat Cuprinde : 30*30*32 In (L*W*H).Vă Rugăm Să Măsoare Cu Precizie Dimensiunea Aparatului De Aer Condiționat Înainte De A Selecta Ac Huse Pentru Exterior. ⛄Farbric : Aer Condiționat Acoperă În Aer Liber Este Fabricat Din Durabil, Premiun Oxford Pânză, Care Este Apa&Par&Uv-Rezistent. ⛄Stabil Proteja : Cordon Elastic Si Catarama Curelei Sunt Intarite Cu Împletit Și Există O Fantă Pe O Parte, Permite Cabluri Și Tuburi Du-Te Prin. ⛄Aerisire Design : Aer De Ventilare Permite Aerului Sa Circule, Reduce Formarea Condensului În Interiorul Mașinii, În Timp Ce Opri Praful Intrând.Effectivly Cale Să-Și Prelungește Durata De Viață A Instalației De Aer Condiționat Pentru Exterior De Unități. ⛄Depozitare Ușoară : Ambalajul Include O Unitate Ac Acoperă În Aer Liber Și Un Sac De Depozitare, Acesta Poate Fi Ori Până La O Dimensiune Compactă Și Bine Stocate În Afara Sezonului.Severe Vine Iarna!.Este Timp Pentru A Selecta Un De Înaltă Calitate Și Durabil Aer Conditionat Central Capac Pentru Unitate De Aer Conditionat Pentru A Se Proteja De Natural Daune.Gros Oxford Pânză Poate Oferi unitate de aer o Vreme Protecție, Care Include Soare, Ploaie, Vânt, Grindină, Zăpadă Și Etc. Prelungește durata De Viață De aer unitate Exterioara Aparat. 1. Aer conditionat capacul este rezistent la apa si praf pentru a proteja dvs. de aer conditionat. 2. De evacuare a aerului design permite aerului să circule și reduce acumularea de vapori de apă. 3. Etanșeitatea cordon pot fi ajustate pentru a repara unitatea de aer condiționat a acoperi. 4. Reglabil cataramă de curea, convenabil pentru a strânge aer conditionat acoperi și repara conducta. 5. Aer conditionat acoperire este proiectat cu orificii pentru a permite cabluri și conducte pentru a trece prin.Note 1 : . 1.Asigurați-vă că pentru a măsura dimensiunea de aer conditionat inainte de a cumpara.Asigurați-vă că nu utilizați instalația de aer condiționat a acoperi atunci când aparatul de aer condiționat este în funcțiune. 2.Vă rugăm să curățați aparatul de aer condiționat înainte de a utiliza aparatul de aer conditionat se acoperă pentru a se asigura că nu există nici resturi ascuțite. 3.Elastic în partea de jos poate strânge windproof, dacă vântul deosebit de puternic, puteți în mod corespunzător apăsați pe obiecte grele pe acesta.

Caracteristicile declarate

Produse conexe